Zgjidhje që plotësojnë nevojat tuaja

Gjithçka për të cilën biznesi juaj në rritje ka nevojë

Dynamics 365 Business Central është një zgjidhje gjithëpërfshirëse e menaxhimit të biznesit për kompanitë që kanë tejkaluar software-in fillestar të kontabilitetit.

Dynamics 365 Business Central screenshot

Aplikacionet inteligjente të biznesit

Dynamics 365 është gjenerata e ardhshme e zgjidhjeve të biznesit që ofrojnë aplikacione celulare (mobile) të gatshme për biznes për Financën, Menaxhimin e Zinxhirit të Furnizimit, Shitjet me pakicë dhe funksionalitete të tjera ERP.

Dynamics 365 device

Menaxhoni marrëdhënie të çdo lloji

Duke qenë me klientët, furnitorët ose partnerët, zgjidhja mban së bashku historinë e të dhënave të komunikimit, dhe siguron një shërbim dhe shpërndarje optimale të përvojës superiore.

Dynamics CRM device

Për tregtinë e Biznesit me Konsumatorin (B2C) dhe e Biznesit me Biznesin (B2B)

Zgjidhja jonë për një biznes të suksesshëm në internet është nopCommerce – një platformë e besueshme me kod të hapur me konfigurim të shpejtë.

E-commerce

Dynamics Mobile

Zgjidhje të pajisjeve të lëvizshme plotësisht të personalizueshme të integruara me Microsoft Dynamics ERP.

Dynamics Mobile device

PowerBI dhe QlikView

Dy nga zgjidhjet BI më të fuqishme në botë. Po, ne i mundësojmë të dyja.

Power BI device

Ne ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse

Ajo që mbizotëron tek klientët tanë është fakti që ne ofrojmë një shërbim të plotë IT,
i cili përfshin të gjitha aspektet e procesit të integrimit të sistemit të menaxhimit të biznesit

Ne i ndihmojmë ata të transformojnë biznesin e tyre

Layer 2
Layer 4
Layer 6
Sport_Depot_logo
BBraun_logo
HomeDynamix_logo
dedon-logo
atlas copko
logo-drager1
tiryaki_logo_small

Përse të na zgjidhni ne

Intelligent Systems është një kompani ndërkombëtare konsulence që zhvillon projekte të programeve të biznesit për organizata lokale dhe shumëkombëshe. Ne jemi partneri kryesor i Microsoft Dynamics në Europën Qendrore dhe Lindore (Microsoft, 2016) dhe pjesë e Inner Circle – vlerësimi më i lartë i cili i jepet vetëm 60 nga më shumë se 10 000 Partnerëve të Microsoft Dynamics në të gjithë botën.

200+

Profesionistë të çertifikuar

19

Vjet në biznes

19

Vjet rritje nga viti në vit

500+

Klientë të kënaqur

55+

Vende

44

Aplikacionet e certifikuara