MENU

  Ne kemi zgjidhjen e duhur per ju!

  Ne kemi zgjidhjen e duhur per kerkesat e juaja!

  Microsoft Dynamics ERP (Enterprise Resource Planning) perfshin zgjidhje udheheqese IT globale e biznesit dhe sistemet e perdorura me shpeshne Bullgari me me shume se 300 implementime ne disa nga kompanite me te medha ne vend. Per me teper >>>

  Microsoft Dynamics CRM (Customer Relationship Management) eshte nje instrument biznesi i lehte per tu perdorur me ndihmen e te cilit punonjesit mund te punojne me shpejte dhe ne menyre me efikase, duke arritur nivele te larta te kenaqesise se klientit. Microsoft Dynamics CRM fiton popullaritet me kompanite ne Bullgari per shkak te fleksibilitetit te saj dhe pershtatshmeri ndaj nevojave te perdoruesve. Per me teper >>>

  Zgjidhje Mobile siguroje qasje te besueshme per bazen e te dhenave qendrore nepermjet pajisjeve te ndryshme mobile. Ata punojne ne te gjitha platformat popullore mobile - iOS, Android, Windows Mobile. Aplikacionet mobile jane jashtezakonisht fleksibel dhe lejojne ndryshim te thjeshte dhe te shpejte te parametrave per te permbushur nevojat dhe deshirat e konsumatorit. Per me teper >>>

  Zgjidhjet Business Intelligence (BI) lehtesojne aktivitetet e perditshme te kompanise duke siguruar mundesine per te krijuar raporte te detajuara dhe analiza mbi indekset kryesore te biznesit. Sistemi BI ju ndihmon ne marrjen e vendimeve te korporatave, bazuar ne te dhenat faktike te biznesit. Per me teper >>>

  Intelligent Systems Albania ofron sherbime te ndryshme Cloud, te tilla si Microsoft Dynamics ERP dhe CRM, IaaS, Office 365, dhe te tjere. Nepermjet zgjedhjes se sherbimeve Cloud, kliente eliminoje nje sasi te madhe te investimeve fillestare ne software dhe hardware dhe reduktojne konsiderueshem shpenzimet per upgarde dhe suport qe do te ndjekin me pas. Per me teper >>>

  Perveç sistemeve Microsoft Dynamics ERP CRM dhe aplikacioneve vertikale dhe horizontale, ne ofrojme zgjidhje te tjera ne menyre qe te permbushe plotesisht nevojat dhe pritjet ne IT te klienteve tane. Per me teper >>>

  Lajme
  Intelligent Systems Albania

  Intelligent Systems Albania ofron sherbime profesionale ne zhvillim, implementim dhe suport per sisteme biznesi te integruara. I fokusuar plotesisht ne zgjidhjet Microsoft Dynamics ERP dhe CRM dhe ne specifikat e industrise se tyre, ne add-on-et e tyre per industri te ndryshme, qe nga 2007 Intelligent Systems Albania ka ruajtur ne menyre te vendosur pozicionin e saj udheheqes ne mesin e implementuesve te Microsoft Dynamics ne Shqiperi. Duke realizuar mbi 320 projekte Microsoft Dynamics ne me shume se 35 vende te botes, ne jemi te sigurt se ne jemi te afte per te ju ofruar zgjidhje optimale te biznesit per kompanine tuaj.

  Me shume
  Klientet tane