Sisteme Software te specializuara per industrine e shitjes me pakice

retail

 • FMCG
 • Veshje
 • Kepuce
 • Aksesore
 • Kozmetike
 • Farmaceutike
 • Mallra per femije
 • Dyqane Beje Vete
 • Pajisje shtepiake
 • Elektronike
 • Kancelari, etj.

Keto sisteme te specializuara permiresojne proceset dhe burimet brenda organizates, zvogelojne shpenzimet dhe sigurojne kenaqesi te larte te konsumatoreve. Aplikacionet software jane te pershtatshme per te gjitha kompanite, pavaresisht nga madhesia e tyre, kompleksiteti biznesit, dhe produktet qe ato ofrojne. 


Procese te optimizuara dhe shume mundesi te reja per shitesit:

 • Menaxhimi operacionesh efektiv ne çdo dyqan te veçante, ne magazine, dhe ne zyrat kryesore
 • Kontroll dhe suport i nje baze te dhenash te perbashket per te gjitha deget, artikuj, klientet, furnizuesit, informacion ne lidhje me oferta speciale, ulje, programet e besnikerise, etj
 • Kerkim i shpejte shumedimensionale
 • Menaxhim cmimesh i permiresuar
 • Menaxhim i ofertave – transport, zhperndarje, instalim, suport, etj.
 • Optimizim i procesit te furnizimit
 • Te dhena te perditesuara rreth gjendjes se stokut ne dyqane dhe magazine.
 • Suport per pajisjet mobile dhe lexuesve te bar-code-ve dhe integrim i sistemeve software ne kohe reale
 • Reduktim i kohes se pritjes dhe me shume kliente te kenaqur
 • Sherbime te permiresuara nepermjet suportit dhe ndjkejse se marredhenieve me klientet nepermjete disa kanaleve komunikimi
 • Menaxhimi i transaksioneve komplekse, ofertave speciale dhe kuponave, besnikerine .. ,programeve te besnikerise, etj.
 • Gjurmim i porosive, kthimeve dhe sherbimeve
 • Menaxhimi dhe ndjekja e fushatave te marketingut
 • Grumbullimi dhe analiza e sasive te madhe te te dhenave nga burime te ndryshme nepermjet kanaleve te ndryshme per nje pergjigje me te shpejte dhe me te pershtatshem per pyetjet e klienteve
 • Planifikim dhe parashikim i permiresuar
 • Analize biznesi dhe raporte ne kohe reale

Intelligent Systems Albania eshte lider ne implementimin e zgjidhjeve te specializuar per kompani te shitje me pakice. Kemi realizuar projekte te shumta bazuar ne zgjidhjet Microsoft Dynamics ERP dhe CRM ne Shqiperi, si dhe jashte vendit. Ju mund te gjeni me shume ne lidhje me sistemet per industrine e shitjes me pakice qe ne ofrojme.


Pyetje?

Na dergoni mesazhe online ose na kontaktoni.


Me shume informacion

Shiko materialet me poshte ose vizitoni qendren tone.