Zgjidhje te specializuara software per kompanite ne industrine ushqimore dhe pijeve:

food and beverage

 • Prodhues ushqimore, pijeve alkoolike dhe joalkoolike
 • Perpunues te mishit dhe qumeshtit
 • Prodhues te produkteve te bukes dhe furres
 • Prodhues te produkteve konfeta dhe mallrave te konservuara
 • Prodhuesit e pajisjeve, paketave, etiketave, etj

Aplikacionet e biznesit organizojne te gjithe rrjedhen e biznesit ne nje baze te dhenash te vetme - nga blerjet, prodhimit dhe shperndarjes, deri tek zinxhiri furnizimit dhe menaxhimit te konsumatoreve, kontabilitetin e tyre dhe mbulim financiar ne sistem, etj.


Nje mjet fleksibel per optimizimin e te gjithave proceve ne kompanite e industrise ushqimore dhe pijeve:

 • Identifikimi i mundesive te reja te tregut dhe trendeve per prodhimin e produkteve te reja
 • Zhvillimi i sakte i produktit mix ne menyre qe te permbushe ndryshimet ne magazine dhe ne planifikimin e prodhimit
 • Kohe e shkurter e ofrimit te prodhimit te perfunduar
 • Permiresimi i menaxhimit te zinxhirit te furnizimit dhe zbatim i proceseve te prodhimit
 • Plane marketing dhe menaxhim i aktiviteteve te shitjes
 • Marrja e informacionit te perditesuar ne kohe reale nga disa burime dhe departamente
 • Menaxhim i duhur i mallrave te disponueshme
 • Permiresimi i efikasitetit te listave per planifikimin dhe shperndarjes e dergeses
 • Automatizimi i kerkesave kyçe te rregulloreve te tjera ligjore
 • Gjurmim automatic i lendeve te para ose produkteve ne cdo faze
 • Implementim i standarteve operacionale
 • Historik i detajuar i klienteve dhe kujtese per follow-up
 • Proces efikas i vendimmarrjes menaxheriale

Praktikat me te mira dhe know-how boterore per kompanite e industrise ushqimore dhe pijeve!

Intelligent Systems Albania ofron zgjidhje te specializuara te cilat mund te integrohen shpejt dhe lehtesisht te perdorura dhe te cilat jane mjaft fleksibile per te permbushur edhe nevojat me specifike te biznesit. Bazuar ne sistemet ERP Microsoft Dynamics, NAVfood tashme eshte duke u perdorur nga nje numer i kompanive ne Shqiperi. 


Pyetje?

Per me shume informacion ne lidhje me kompanite e industrise ushqimore dhe pijeve, shikoni dokumentet me poshte, ose vizitoni qendren tone. Mos hezitoni te na dergoni nje mesazh ne internet ose te na kontaktoni me cdo pyetje te metejshme.