10+ vjet partneritet I suksesshem me kompani lider nga industri te ndryshme. Mbi 320 projekte leshuar ne me shume se 35 shtete ne gjithe boten.

Meso me shume rreth klienteve tane, sfidat e bizneseve te tyre dhe nevojave dhe benefiteve qe ata kane, duke perdorur zgjidhjet e biznesit Microsoft Dynamics.

Fhij filtrat