Lajmet dhe artikujt e fundit

15 Tetor
15 Tetor

Ndryshimet e licensimit të Dynamics 365

Nga tetori 2019, do të ndodhin ndryshime kyçe në licensim në lidhje me familjen Dynamics 365. Platforma me shumë aplikacione...

25 Mars
25 Mars

Dynamics Trans: zgjidhja moderne e software për industrinë e transportit

Zgjidhja software e njohur nga industria NAVtrans ka pësuar një transformim dhe ne jemi të lumtur të ndajmë rezultatin me...

09 Janar
09 Janar

Identiteti i ri i zgjidhjes sonë të shitjes me pakicë...

Me më shumë se 15 vite përvojë të gjerë në industrinë e automobilave, Intelligent Systems krijoi një identitet të ri...

08 Nëntor
08 Nëntor

Microsoft Dynamics 365 Business Central – pasardhësi i Dynamics NAV

Përditësimi i fundit i zgjidhjes së njohur ERP të Microsoft - Dynamics NAV - është riemërtuar në Dynamics 365 Business...

16 Tetor
16 Tetor

Teams – Një app ndër më të mirët e Office...

Pas nje periudhe te kufizuar prove, e cila filloi ne Nentor 2016, ne 15 Mars Microsoft e beri Teams te disponueshem per...

16 Tetor
16 Tetor

Intelligent Systems është partneri i vitit i Microsoft për Europën...

Microsoft emëroi ofruesin e zgjidhjeve ERP dhe CRM, Intelligent Systems, ndër partnerët e tij më strategjik në botë Microsoft emëroi Intelligent Systems si...

16 Tetor
16 Tetor

Microsoft takon bizneset në Tiranë

Microsoft Albania prezantoi Microsoft Dynamics tek kompanitë më të medha të Shqipërisë  Tiranë, Shqipëri – Microsoft Dynamics Day, një conference biznesi...

16 Tetor
16 Tetor

ERP me një imazh të ri: Eventi i lancimit të...

Ruaj datën e eventit virtual global. Në 9 Mars Microsoft do të organizojë “Microsoft Dynamics AX Virtual Launch Event”. Qëllimi i saj...