Disponueshmeria e pergjithshme e Microsoft Dynamics NAV 2016

October 16, 2016

Shkarko aplikacionin Android, iOS ose Windows dhe provoje vete ERP

Ndonjehere gjerat e mira ndodhin pa shume shqetesime. Merrni shembullin e Mirosoft Dynamics NAV 2016Version I fundit I zgjidhjes se menaxhimit te biznesit u leshua nje muaj me pare dhe ofron edhe me shume kapacitete te fuqishme te integrimit te te dhenave dhe proceseve ne nje platforme te vetme.

Me Microsoft Dynamics NAV 2016, ne jemi duke derguar cfare SMB kane nevoje me nje zgjidhje biznesi qe eshte e shpejte per tu organizuar, e lehte per tu perdorur, dhe ka fuqine te mbeshtese ambicjet rritese te SMB ne mbare boten, tha Wayne Morris, Shefi ekzekutiv I marketingut, Microsoft.

Disa nga permiresimet kyce ne versionin e fundit te Microsoft Dynamics NAV, perfshijne:

  • Aplikacion te ri per pajisjet telefonike per cdo madhesi ekrani bazuar ne Android, iOS ose Windows.
  • Para-ndertim I Power BI per akses te menjehershem te treguesve ky te performances ne nje mjedis intuitiv te dezanjuar per bashkepunim te sigurte.
  • Integrim jashte kufijve me Microsoft Dynamics CRM per nje sherbim klienti akoma me te mire dhe aktivitete marketingu te piketuara.
  • Menaxhim I zgjeruar I dokumentave, fluksit te punes, dhe OCR, duke lejuar automatizimin e procesit dhe transaksioneve pa leter.
  • Finance, llogaritje dhe funksionalitet HR I pasur.

Provojeni Microsoft Dynamics NAV 2016 ne smartphone-in tuaj ose ne tableten tuaj tani!

Resursi: Microsoft Dynamics Blog