Dynamics Mobile Van-Sales tashmë në AppSource

October 22, 2019

Aplikacioni Dynamics Mobile Van-Sales tani është zyrtarisht në AppSource, platforma në internet e Microsoft për aplikacione SaaS dhe funskionet specifike shtesë për industrinë. Aplikacioni ka kaluar përmes procesit dhe plotëson kërkesat e mëposhtme: 

  • Është i ndërtuar në krye të Dynamics 365, Office 365, Power BI ose Azure;
  • Ka kaluar përmes një procesi çertifikimi i cili vërteton kodin, funksionalitetin, vendosjen dhe sigurinë e tij.

Aplikacioni për pajisje të lëvizshme (mobile) është i drejtuar drejt kompanive që duan të përmirësojnë aktivitetet e tyre  të shitjes me automjete (van-sales), shpërndarjes dhe dërgesave në lëvizje. Dynamics Mobile Van-Sales mund të lidhet me instalimin aktual dhe/ose të ardhshëm të klientëve të Dynamics 365. Në këtë moment, aplikacioni është i disponueshëm vetëm për Dynamics 365 Finance & Operations, por një version i Business Central do të dalë së shpejti.

Mësoni më shumë rreth funksionaliteteve të zgjidhjes këtu dhe na kontaktoni për një demonstrim të personalizuar.