Dynamics Trans: zgjidhja moderne e software për industrinë e transportit

March 25, 2019

Zgjidhja software e njohur nga industria NAVtrans ka pësuar një transformim dhe ne jemi të lumtur të ndajmë rezultatin me ju: Dynamics Trans. Zgjidhja e biznesit është zhvilluar nga Intelligent Systems posaçërisht për kompanitë e mesme dhe të mëdha në sektorët e transportit, logjistikës, dërgesave të mallrave dhe transportit.

Çfarë e shkaktoi këtë ndryshim?

Ndërsa përvoja e ekipeve të ekspertëve tanë në këtë fushë u rrit, po kështu u rrit edhe dëshira jonë për të siguruar teknologjinë më të fundit të Microsoft në një paketë gjithëpërfshirëse të lehtë për t’u përdorur. Kjo na çoi në Dynamics Trans: një zgjidhje gjithëpërfshirëse software për industrinë e transportit, e zhvilluar dhe mbështetur këtu në shtëpinë e Intelligent Systems.

Cili është qëllimi ynë për faqen në internet të sapo hapur?

Ne duam që ju të keni të gjitha informacionet që ju nevojiten në majë të gishtërinjve si një specialist i industrisë. Nuk do t’iu duhet të kërkoni më nëpër faqen tonë të internetit, për të gjetur informacionet më të rëndësishme për ju. Me një klikim ju jeni në gjendje të gjeni gjithçka që dëshironi të dini në lidhje me zgjidhjen e specializuar të biznesit, të gjitha funksionalitetet e saj që i sjellin përfitime kompanisë suaj dhe përmirësojnë performancën e saj.

Për më tepër, pasi të jeni këtu, është shumë më e thjeshtë të gjeni informacione specifike që kanë të bëjnë me industrinë ku jeni, qoftë transporti apo dërgimi i mallrave.

Cfarë ju pret më tej?

Ne do të jemi forca shtytëse në produktivitetin dhe performancën e biznesit tuaj, duke ju lejuar të merrni vendime të arsyeshme bazuar në të dhënat përkatëse, reale. Ndërsa ne vazhdojmë të punojmë për Weber Saint-Gobain, Bon Marine, Movio Logistics dhe të tjerët, të kuptuarit e nevojave të klientëve tanë do të vazhdojë të përmirësohet, dhe kështu do të vijojë edhe Dynamics Trans, zgjidhja jonë gjithëpërfshirëse software për industrinë e dërgesës së mallrave.

Tani shfletoni faqen tonë të internetit Dynamics Trans, shkarkoni broshurën tonë, kërkoni demonstrimin tuaj falas ose kontaktoni ekspertët tanë! Do të jemi të lumtur t’iu dëgjojmë!