Shqipëria i bashkohet komunitetit global të Dynamics 365 Business Central SaaS nëpëmjet Intelligent Systems

February 28, 2023

Ne në Intelligent Systems jemi të emocionuar të njoftojmë se Shqipëria është ndër gjashtë vendet e reja në Evropën Qendrore dhe Lindore ku është shpallur së fundmi zbatimi i Dynamics 365 Business Central SaaS nga Microsoft.

Përgjithësisht i disponueshëm në fillim të Nëntorit, zgjerimi në Shqipëri arrihet përmes lokalizimit të udhëhequr nga partnerët në përputhje me rregulloret lokale tatimore, duke iu përgjigjur nevojës për kërkesë të madhe për Dynamics 365 Business Central SaaS.

Në vend të kërkimit të një investimi të me kosto te lartë paraprake, Dynamics 365 Business Central funksionon në Microsoft Azure, platformën globale, të besuar, hibride dhe të sigurt CLOUD të Microsoft. Dynamics 365 Business Central SaaS funksionon si me model abonimi, duke e bërë atë një opsion më tërheqës për bizneset e vogla dhe të mesme të tregut që kërkojnë të shmangin kostot tradicionale paraprake të blerjes së një zgjidhjeje ERP. 

A është “Dynamics 365 Business Central SaaS” i ndryshëm nga Dynamics 365 Business Central On-Premises? Disa nga dallimet përfshijnë:

  • Licencimi i Dynamics 365 Business Central SaaS dhe shtesat e tij bazohen në abonim;
  • Nuk kërkohen investime hardware;
  • Produktet e Shitësit të Pavarur të Software-it (ISV) janë të disponueshme në Microsoft AppSource, duke lejuar funksionalitet më të madh të disponueshëm gati për përdorim, në vend të një projekti të kushtueshëm zhvillimi DIY (të Krijuar Vetë);
  • Business Central ofron vlerë të jashtëzakonshme sepse integrohet me shërbime të tjera cloud të Microsoft, duke përfshirë Microsoft 365 dhe mund të personalizohet ose zgjerohet për nevoja specifike të industrisë me PowerApps, Microsoft Flow dhe Power BI.

Intelligent Systems ka një përvojë afatgjatë në integrimin e aplikacioneve Dynamics 365 Business Central:

Edhe pse një pjesë e bizneseve shqiptare janë të vetëdijshme për avantazhet e zgjidhjes Dynamics 365 Business Central SaaS, ajo është ende një rishtar për tregun vendas. Në kombinim me ofertat e integruara të gjuhës, Dynamics 365 Business Central tashmë është në dispozicion për t’u shërbyer klientëve në Shqipëri.

Keni ndonjë pyetje? Na kontaktoni për të mësuar më shumë rreth ndryshimeve.