Teams – Një app ndër më të mirët e Office 365

October 16, 2016

Pas nje periudhe te kufizuar prove, e cila filloi ne Nentor 2016, ne 15 Mars Microsoft e beri Teams te disponueshem per 85 milion perdoruesit e biznesit pe Office 365. Platforma e komunikimit dhe bashkepunimit eshte nje shtese gratis per pothuajse te gjithe planet e abonimeve mujore ne sherbimin cloud. Pervec web browsers, perdoruesit mund te aksesojne funksionalitetet nga desktop dhe mobile apps per aparatet me Windows, Android dhe iOS.

Teams eshte shume me teper se nje sistem chat-based duke mundesuar diskutime ne grup dhe opcionin e videos. Aplikacioni eshte i integruar me pjesen tjeter teMicrosoft productivity suite (Excel, Word, OneNote, SharePoint, Power BI, etj.) dhe vjen me lidhje tek Dynamics 365, Salesforce, Jira, MailChimp, Google Analytics, Stack Overflow dhe me shume se 150 software solutions dhe bots te jashtme.

“Kalimi ne stilin modern te punes ku cdo gje eshte e kapur dhe trasparente qe ne fillim, eshte pjese e filozofise tone baze ku nje mase nuk ju ben te gjitheve,” tha Mira Lane, kryesuesja e Microsoft Teams’ UX ne nje interviste. “Organizatat jane ne ndryshme ne menyrat se si bejne biznes dhe si bashkepunojne. Disa perdorin per shemull Yammer kur nje CEO i flet te gjithe organizates, por per nje bashkepunim me te ngushte ato perdorin Microsoft Teams. Ne mendojme qe eshte mire te jemi te pershtatshem.”

Merr versionin provë të Office 365 tani! Microsoft Teams është i përfshirë.

Ndani