Mësoni më shumë rreth aftësive të zgjidhjes inovative ERP të Microsoft, Dynamics 365 Business Central, e cila ndihmon bizneset në të gjithë globin të:

  • menaxhojnë më mirë financat e tyre,
  • automatizojnë dhe sigurojnë zinxhirin e furnizimit,
  • të shesin në mënyrë më të zgjuar dhe të përmirësojnë shërbimin ndaj klientit,
  • respektojnë projektet në kohë dhe sipas buxhetit,
  • optimizojnë operacionet.

Fill in the form to access the material

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.