Ju lutemi, plotësoni formularin:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Edhe pse Dynamics 365 është jashtëzakonisht intuitiv dhe miqësor ndaj përdoruesit, ne kemi përgatitur një udhëzues të thjeshtë për t’ju ndihmuar të njiheni me funksionalitetet e tij CRM, më specifikisht:

  • Dynamics 365 Sales (për Shitjet)
  • Dynamics 365 Customer Service (për Shërbimin e Klientit)
  • Dynamics 365 Field Service (për Shërbimin në Terren)

Nëse në të kundërt jeni të interesuar të eksploroni aftësitë e tij ERP, ju lutemi klikoni këtu.

Me guidën tonë falas të përdorimit të aplikacioneve CRM Dynamics 365 ju mund të:

  • Shikoni guidën për t’u njohur me zgjidhjen.
  • Instaloni dhe përdorni një llogari demonstruese 30-ditore falas me setin e plotë të funksionaliteteve në një aplikacion biznesi sipas zgjedhjes suaj.
  • Shtoni deri në 25 përdorues për të eksploruar aplikacionet revolucionare të biznesit.

Gjithçka ju duhet të bëni është të plotësoni formularin dhe të ndiqni hapat. Dhe mos u shqetësoni! Pasi periudha juaj e provës falas të ketë mbaruar, ju nuk do të tarifoheni automatikisht. Në mënyrë që të vazhdoni përdorimin e zgjidhjes, ju duhet të regjistroheni.