Çfarë është Dynamics 365 Customer Service?

Çdo bashkëveprim ka rëndësi në shërbimin e klientit. Dynamics 365 Customer Service, një mjet i teknologjisë së fundit CRM, ndihmon markat të ndërtojnë përkrahje dhe besnikëri duke krijuar përvoja të të thjeshta shërbimi. Me zgjidhjen punonjësit tuaj janë në gjendje të ofrojnë shërbim dhe mbështetje të shpejtë, të personalizuar.

Ju mund të eksploroni një provë 30-ditore falas të Dynamics 365 Customer Service këtu.

Cilat janë përfitimet e përdorimit të Dynamics 365 Customer Service?

Me krijimin e përvojave pozitive, punonjësit tuaj do të jenë në gjendje të tejkalojnë pritshmëritë e klientit, pavarësisht nëpërmjet cilës pajisje ndodh takimi. Të mësuarit ndodh përmes çdo bashkëveprimi me një klient, duke çuar në ulje të kostove dhe shërbim më të mirë.

Njohuritë e nxitura nga AI (Inteligjenca Artificiale) i fuqizojnë punonjësit tuaj për të thënë gjithmonë gjënë e duhur, duke çuar kështu në rezultatet e duhura.

Resources