Çfarë është Dynamics 365 Field Service?

Dynamics 365 Field Service është një aplikacion CRM për fuqizimin e kompanive për të përmirësuar plotësimin e kërkesave të klientit, normat e para fikse dhe produktivitetin e burimeve. Zgjidhja ju lejon të zgjidhni çështje përpara madje se ato të ndodhin, të ofroni një përvojë të shkëlqyer për klientët dhe të zvogëloni kostot operacionale.

Ju mund të eksploroni një provë 30-ditore falas të Dynamics 365 Field Service këtu.

Cilat janë përfitimet e përdorimit të Dynamics 365 Field Service?

Dynamics 365 Field Service ju jep një mundësi për të optimizuar burimet tuaja përmes planifikimit të përmirësuar dhe t’u ofroni klientëve një shërbim më të mirë se kurrë që ndërtohet mbi transparencën dhe besimin e vendosur. Platforma është e adaptueshme dhe mund të rritet me biznesin tuaj dhe të lidhet me aplikacione dhe shërbime të tjera që tashmë përdorni.

Resources