Çfarë  është Dynamics 365 Sales?

Dynamics 365 Sales është aplikacioni CRM i Microsoft që i fuqizon shitësit me njohuri, udhëzime dhe mjete për të nxitur angazhimin personal me klientët e tyre. Zgjidhja software ndihmon në njohjen më të mirë të nevojave të klientit, ndërtimin e marrëdhënieve me ta dhe lidhjen e më shumë marrëveshjeve përmes një qasje efektive.

Ju mund të eksploroni një provë 30-ditore falas të Dynamics 365 Sales këtu.

Cilat janë përfitimet e përdorimit të Dynamics 365 Sales?

Përmes mjeteve logjike të integruara në zgjidhjen tuaj software, ju jeni në gjendje të kurseni kohë për shitjet përmes një procesi të njohur dhe të thjeshtuar. Fokusi në marrëdhëniet me klientin tuaj qëndron aty ku duhet të jetë: në qendër, duke ju dhënë një mundësi të ndërtoni besimin dhe të shisni produkte që janë të rëndësishme. Dynamics 365 Sales rritet me kompaninë tuaj, duke ju dhënë kështu një mundësi për të qëndruar me zgjidhjen tuaj të besuar pavarësisht se sa shumë rriteni si kompani.

Resources