Aplikacioni Dynamics Mobile Approvals lejon organizatat të përdorin shpejtësinë e miratimit të dokumenteve jashtë selisë përmes pajisjeve të tyre të lëvizshme. Aplikacioni ndihmon kompanitë që punojnë në fusha të tilla si tregtia e shitjeve me pakicë, logjistika, tregtia e shitjeve me shumicë dhe prodhimi.

Përdorni miratimin e flukseve të punës kudo që të jeni

Me Dynamics Mobile Approvals, kompanitë mund të kryejnë veprime në lidhje miratimin e flukseve të punës në çdo kohë, në çdo vend.

  • Të nxirrni dokumente që presin miratimin
  • Të shikoni urdhrat e blerjeve, marrëveshjet dhe kushtet së bashku me linjat / mallrat përkatës, shumat dhe të tjera
  • Të shkarkoni dokumente PDF, Word dhe Excel që lidhen me miratimet
  • Merrni njoftime kur një dokument i ri kalon në pritje të miratimit

Për të mësuar më shumë rreth aplikacionit, njihuni me aftësitë e tij të përshkruara në broshurë.

Fill in the form to access the material

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.