Aplikacioni Dynamics Mobile Merchandise u jep kompanive mundësinë për të ruajtur informacione nga terreni dhe ta organizojnë atë në sondazhe të dobishme. Aplikacioni është i përshtatshëm për organizatat që punojnë në fusha të tilla shitjet me pakicë, me shumicë dhe të tjera.

Përmirësoni aktivitetet mallrave me një aplikacion

Me aplikacionin Dynamics Mobile Merchandise, kompania juaj mund të drejtojë lehtësisht proceset siç janë planifikimi, ruajtja e informacionit dhe analiza e performancës.

  • Të veprojë në mënyrë të plotë jashtë linje (offline)
  • Gjurmoni vendndodhjen fizike të përdoruesve
  • Hartoni sondazhe me lloje të ndryshme pyetjesh (zgjedhje të shumëfishtë, vetëm tekst, etj.)
  • Krijoni dhe caktoni rrugë për çdo përdorues të pajisjeve të lëvizshme (mobile)

Lexoni broshurën për të mësuar më shumë rreth aftësive të aplikacionit.

Fill in the form to access the material

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.