Intelligent Systems është partneri kryesor i Microsoft Dynamics në Europën Qendrore dhe Lindore dhe pjesë e Inner Circle për vitin 2016 – vlerësimi më i lartë i cili i jepet vetëm 60 nga më shumë se 10 000 Partnerëve të Microsoft Dynamics në të gjithë botën. Përqendruar tërësisht në zgjidhjet e biznesit të Microsoft, ne kemi mbi 450 klientë nga industri të ndryshme në më shumë se 55 vende, përfshirë Gjermaninë, Sh.B.A., Bullgarinë, Turqinë, Shqipërinë, Emiratet e Bashkuara Arabe, Egjiptin, Rumaninë, dhe shumë të tjera.

Intelligent Systems është një partner Partner i Çertifikuar Microsoft Gold për sistemet e biznesit të Microsoft Dynamics dhe Partner i LS Retail. Ne punojmë në bashkëpunim të ngushtë me organizatat udhëheqëse në të gjithë botën.

Resources