Ju lutemi, plotësoni formularin:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për kohë më të shpejtë reagimi, produkte me cilësi më të lartë ose shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit dhe ndërtim marrëdhëniesh – prodhuesve u kërkohet të shfaqin një ofertë me vlerë më të lartë në tregjet e tyre se kurrë më parë. Për të ruajtur një avantazh konkurrues, prodhuesit kërkojnë fleksibilitet në operacionet e tyre dhe duhet vazhdimisht të nxisin inovacionin – jo vetëm në treg por edhe në mënyrën sesi ata bëjnë biznes.

Microsoft Dynamics 365 for Operations u jep prodhuesve një zgjidhje që është e projektuar me fleksibilitet dhe ndryshim në mendje, e ndërtuar me përsosmëri operacionale në thelbin e saj, dhe e përqendruar duke iu lejuar të nxitni risitë dhe të jeni lideri i tregut. Ai gjithashtu u jep bizneseve fleksibilitetin të rriten me ritmin e tyre përmes zgjedhjes dhe fleksibilitetit të Microsoft Cloud, duke i lejuar ata të shkallëzojnë operacionet e tyre globalisht për të përmbushur nevojat e biznesit.