Ne jemi partneri kryesor i Microsoft Dynamics në Europën Qendrore dhe Lindore, pjesë e Inner Circle – Vlerësimi më i lartë i cili i jepet vetëm 60 nga më shumë se 10 000 Partnerëve të Microsoft Dynamics në të gjithë botën.

Misioni

Të krijojmë vlera dhe përfitime për partnerët tanë në rritje përmes zgjidhjeve më të mira të industrisë të zbatuara me ekspertizë dhe pasion.

Mission
Vizioni

Të zgjerojmë biznesin vertikalisht dhe të arrijmë një rritje të qëndrueshme si një lider botëror i Dynamics.

Vision

Vite suksesi

’04

Kompani e themeluar në Sofje, Bullgari
Microsoft Gold Partner

’05

Kompania më dinamike e Teknologjisë së Informacionit (IT) në Bullgari
Partneri më i suksesshëm i Microsoft Dynamics në Bullgari

’08

Zyrat në Varna dhe Plovdiv
Çertifikimi ISO 9001

’10

Zyra në Tiranë
Çertifikimi ISO 27001

’11

Partner Gold i LS Retail
Zyra në Stamboll

’12

Pjesë e Grupit iSystems
150+ klientë

’13

Klubi Presidentit për Microsoft Dynamics
Partner Platinum i LS Retail

’14

Punëdhënësi më i mirë i ICT (Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit) – vendi II, Bullgari

’15

Partner Diamond i LS Retail
250+ klientë

’16

Inner Circle për Microsoft Dynamics
Rishitësi i vitit për Europën Qendrore dhe Lindore (CEE)
350+ projekte

’17

Partner Platinum i LS Retail
400+ projekte
55+ vende

’18

Hyrje në 6 tregje të reja

’19

15 vjet në biznes

’20

Zyrat në Rumani dhe Beneluks

’21

500+ projekte
55+ vende

’22

42 aplikacione të certifikuara nga Microsoft AppSource

Një ekip që ju ndihmon t’i kryeni gjerat

Ne bëjmë çmos për të shndërruar njohuritë tona në vlerë thelbësore për klientët tanë. Më shumë se 200 profesionistët tanë të çertifikuar vendosin të gjithë ekspertizën dhe përpjekjet e tyre për të siguruar zgjidhjen më të mirë të biznesit. Ata e bëjnë këtë me pasion duke ndjekur çdo nevojë dhe kërkesë specifike të biznesit.

map - locations of IS customers

Njohuri globale,
ekspertizë lokale

Ne i njohim kërkesat e biznesit ndërkombëtar duke marrë parasysh se kemi përfunduar më shumë se 500 projekte zbatimesh në 55+ vende. Përveç metodologjisë ndërkombëtare të menaxhimit të projekteve që përdorim në dërgesat tona globale, ne kemi fituar gjithashtu një ekspertizë të madhe në politikat fiskale në shumë shtete në Evropë, Amerikë, Lindjen e Mesme dhe Azi.

Përse të na zgjidhni ne

200+

Profesionistë të çertifikuar

19

Vjet në biznes

19

Vjet rritje nga viti në vit

500+

Klientë të kënaqur

55+

Vende

44

Aplikacionet e certifikuara