Eksperience dhe Deshmi

Ne fokus: Suksesi i klienteve tane

Ne jemi shume te mire ne ate cfare bejme:

 • Anetar i Klubit te Presidentit per Microsoft Dynamics 2013 dhe 2014 - grup i 5% partenereve me te suksesshme te Microsoft Dynamics (170 kompani) ne bote.
 • Ne ofrojme produkte te cilesive te provuar - sistemet Microsoft Dynamics jane duke u perdorur nga me shume se 300 000 kompani ne mbare boten dhe mbi 300 ne Bullgari dhe Shqiperi.
 • Ne jemi Microsoft Gold Partner - ne kemi nivelin me te larte te partneritetit te biznesit me Microsoft per zgjidhjet Microsoft Dynamics zgjidhje dhe ne mbeshtetemi ne suportin dhe burimet e liderit software globale.
 • Mbi 320 projekte te realizuar me sukses ne kompani nga industri te ndryshme ne me shume se 35 vende.
 • Nje ekip i perbere nga me shume se 130 profesionit te certifikuar Microsoft Dynamics.
 • Njohuri dhe pervoje te gjere, e fituar permes projekteve tona ne kompanite qe operojne ne industri te ndryshme.
 • Njohja e standardeve nderkombetare per shkak te pervojes tone ne projekte te ndryshme nderkufitare.
 • Ne investojme ne trajnime te vazhdueshme, vazhdimisht duke ngritur kualifikimet e punonjesve tane.
 • Profesionalizmi, siguria dhe besnikeria jane parimet kryesore ne ndertimin e marredhenieve me klientet tane.
 • Qasje individuale dhe te kuptuarit e nevojave te secilit klient.
 • Referenca nga klientet tane dhe partneret e biznesit ne Shqiperi dhe jashte vendit.
 • Siguri e garantuar e investimit te bere dhe kenaqesi te larte nga sherbimet e ofruara.
 • Njohje si partneri me i suksesshem Microsoft Dynamics ne Bullgari qe nga 2007