Karriera

The teamPuna jone eshte qellimi yne. Ne punojme me kenaqesi dhe deshire per te ndihmuar klientet tane.Ne perpiqemi per te vendosur objektiva gjithnje e me shume ambicioze per ne per te arritur, ne menyre qe te gjithmone te jemi dy hapa perpara konkurrences.

Ekipi i Intelligent Systems eshte i perbere nga profesioniste me pervoje te sprovuar dhe me deshire per rritjen dhe zhvillimin e karrieres.Konsulentet tane jane specialiste te certifikuar ne te cilet ne teresi mbeshteten per sukses kryerjen e projekteve te zbatimit te programeve te biznesit.Ata dine detajet e proceseve te biznesit qe ndodhin ne kompani nga industri te ndryshme pasi detyra e tyre kryesore eshte te vleresojne specifikat e biznesit dhe menyren ne te cilen projektet mund te implementohen ne menyre qe te jene plotesisht ne pajtim me kerkesat e klientit.

Zhvilluesit jane ata qe bejne te mundur qe projektet tona te ndodhin. Duke pasur mundesine per te punuar me teknologjite me te fundit te Microsoft-it, ata jane gjithmone te etur per te investuar njohurite dhe aftesite e tyre ne ofrimin e pjeses teknike te projekteve. Puna dinamike me kompani te ndryshme i ben ata edhe me kreative dhe te sigurt ne aftesite e tyre.

Ne jemi ne kerkim te njerezve ambicioze te gatshem per te kontribuar me energjine dhe entuziazmin e tyre per arritjen e rezultateve edhe me te larta.Ju mirepresim per t'u bashkuar me ekipin tone, sepse ne e dime se duke punuar me profesioniste te shquar ne nje mjedis interesant dhe dinamik eshte ajo qe çdo specialist, me deshire per zhvillimin e suksesshem te karrieres, eshte duke kerkuar.Ju lutem, na dergoni CV tuaj permes emailit: info@isystems.al


7 arsye per t'u bashkuar me ekipin tone

  1. Nje ekip te rinjsh te talentuar. Ekipi i kompanise eshte i perbere nga profesioniste te rinj te cilet deshirojne te zhvillohen dhe kane ambicie te nevojshme per te arritur qellimet e tyre.
  2. Ne respektojme dhe vleresojme punonjesit tane. Dhe ne jemi vazhdimisht duke luftuar per ti treguar kete atyre, duke u dhene lirine ne veprimet e tyre dhe te perfitimeve te ndryshme sociale.
  3. Meso per sukses. Eshte nje parim i madh ne kompanine tone qe te jemi te pakten nje hap perpara konkurrences. Per kete qellim, ne vazhdimisht investojme ne trajnimin profesional te punonjesve tane, ne menyre qe ata te mund te jene te pergatitur per sfidat e reja te industrise.
  4. Puno per udheheqesit e industries. Ne do te ju mbeshtesim me kenaqesi teknologjine me te fundit dhe up-to-date per te marre rezultatet me te mira.
  5. Menaxhimi gjithmone ne sherbim te punonjesit. Komunikimi punonjes-menaxher realizohet per çdo dite - gjithsecili eshte pjese e te njejtit ekip dhe punojne se bashku per suksesin e perbashket.
  6. Diversitet. Ne ju garantojne nje pune me plote sfida ne menyre qe zjarri ne syte tuaj te most e shuhet kurre, dhe deshira per sukses ne rutinen e perditshme nuk do te zhduket kurre.
  7. Puna nuk e perjashton qejfin. Ne Intelligent Systems ne perpiqemi per te mbajtur ekuilibrin e persosur ne mes punes dhe argetim. Ne vazhdimisht zbulojme menyra te reja dhe terheqese per te pushuar dhe argetuar.

Le te punojme sebashku – ja vlen! 

Vende te lira >>>