Partneret

Me qellimin qe te ofrojme produkte te themeluara me kualitet te provuar, te cilat I pershtaten me se miri nevojave te biznesit te kompanive, Intelligent Systems miremban nje partneritet te afert me nje numer kompanish partnere, lidere ne fushat e tyre:

 • Microsoft

  Microsoft eshte nje lider boteror ne industrine software. Linja e produkteve te sistemit Mirosoft Dynamics perfshin zgjidhje te cilat ofrojne nje diversitet te gjere te aplikacioneve te biznesit dhe sherbime te dezanjuara per te optimizuar procesin strategjik te biznesit te kompanive. Intelligent Systems esht pjese e klubit prestigjoz Microsoft Dynamis President per 2013 dhe 2014, dhe nje partner me certifikate nga Microsoft Gold Certified Partner per zgjidhjet e biznesit me Microsoft Dynamics.

 • LS Retail

  LS Retail eshte nje lider boteror ne dispoziten e zgjidhjeve te kompletuara per sektorin me pakice, I cili eshte I bazuar ne sistemin Microsoft Dynamics. Ne mbare boten, LS Retail perdoret nga me shume se 2300 kompani me me shume se 45000 pika shitjesh dhe 103000 terminale POS. Intelligent Systems eshte nje partner I LS Retail Platinum.

 • Dynamics Mobile

  Dynamics Mobile eshte nje aplikacion I telefoneve celulare per Microsoft Dynamics ERP, I cili ofron zgjidhje inovative dhe cmim-efektive per kompanite qe kane ecuri ne pajisjet telefonike me sistemin e tyre Microsoft Dynamics AX dhe NAV. Dynamics Mobile lejon organizatat te gjenerojne perfitime maksimale nga investimet e tyre ERP. Intelligent Systems esht nje partner biznesi dhe distributor per Dynamics Mobile.

 • RealDolmen

  RealDolmen është një nga zhvilluesit më të mëdhenj të zgjidhjeve të biznesit në fushën e teknologjisë informatike. Ata kanë një divizion për zgjidhjet CRM që zhvillon dhe tregëton programin Travi@ta për manaxhimin e marrdhënieve me klientët dhe ndërmjetësit e industrisë të sigurimeve. Intelligent Systems është një partner zyrtar i RealDolmen për Bullgarinë, Turqinë dhe Shqipërinë.

 • Motorola

  Motorola esht nje nga kompanite me te medha te telekomunikacionit ne bote, duke ofruar nje rang te gjere te komunikimit te integruar dhe zgjidhje elektronike me kualitet te larte.

 • Porini

  Porini esht nje prodhues global I zgjidhjeve profesionale te bizneseve dhe sherbimeve konsultante te kompanive, lidhur me veshjet dhe prodhimet tekstile ne pikat me pakice.

 • Lyra Software

  Lyra Software esht nje kompani software e cila ofron sherbime profesionale ne zhvillim, implementim dhe mbeshtetje te gjithe zgjidhjes se bizneseve IT drejt kompanive nga industrite e transportit.

 • Infos

  Infos ofron nje sherbim te kompletuar ne fushen e softwareve te BI. Kompania esht partnere me QlikTech dhe ofron zhvillimin me te shpejte te BI ne gjithe boten – QlikView, I perdorur nga me shume se 29000 kompani ne me shume se 100 shtete.