Përmbledhje

Microsoft është duke investuar shumë për të parandaluar pikat e dobëta dhe humbjen e sigurisë, dhe për të sjellë karakteristika dhe aftësi të reja të rëndësishme që thjeshtojnë dhe nxisin proceset e biznesit në produktet e saj Dynamics.

Nëse punoni me një version të vjetëruar të një zgjidhje Dynamics, bëni një hap në të ardhmen dhe jepini zhdërvjelltësi dhe mundësi të reja biznesit tuaj thjesht duke përditësuar software-in tuaj. Punonjësve do t’u pëlqejë ndërfaqja intuitive e përdoruesit, koordinimi dhe aksesi i përmirësuar në informacion nga çdo vend dhe vizualizimet interaktive të Power BI. Të dhënat do të jenë më të sigurta. Produktiviteti do të rritet.

Një përditësim i Dynamics NAV 2009 në Business Central (emri aktual i zgjidhjes ERP të Microsoft), për shembull, ose Dynamics AX dhe Dynamics CRM në Dynamics 365, sjell rezultate të prekshme pothuajse menjëherë. Imagjinoni CRM dhe ERP tuaj më në fund të sinkronizuara së bashku në cloud, duke ju dhënë një këndvështrim të gjerë të punonjësve, klientëve dhe proceseve të biznesit.

Si një partner i njohur i Microsoft Dynamics që zbaton software-in ERP dhe CRM për 14 vjet, Intelligent Systems është sot këtu për t’ju ndihmuar të përqendroheni më shumë në idetë tuaja krijuese dhe frymëzuese sesa në detyra teknike të lodhshme. Ne e përditësojmë sistemin tuaj në mënyrën e duhur dhe e bëjmë atë një proces të këndshëm për të gjithë ata që janë të përfshirë.


Çfarë ofrojmë ne

Të ndihmojmë kompanitë të rrisin biznesin e tyre dhe të qëndrojnë përpara konkurrencës

1

Ekspertët

Profesionistë të çertifikuar shumica e të cilëve me 5+ vite përvojë në zgjidhjet Microsoft Dynamics.

2

Konsultimet

Konsultime të hollësishme për të adresuar pyetjet dhe shqetësimet tuaja.

3

Implementim në kohë

Vendosje e shpejtë dhe efektive e përditësimeve me ndërprerje minimale.

Përse të na zgjidhni ne

200+

Profesionistë të çertifikuar

19

Vjet në biznes

19

Vjet rritje nga viti në vit

500+

Klientë të kënaqur

55+

Vende

44

Aplikacionet e certifikuara

Ne i ndihmojmë ata të transformojnë biznesin e tyre

Layer 3
Layer 6
huvepharma-logo
6bb6cce429f5677b70012a23fd093f9989a772e3
sodexo_en_220x83_2
logo-drager1
avendi
tiryaki_logo_small
Linde_small
LC waikiki
CMJN de base