cloud services

Cloud me Ne

Intelligent Systems përpiqet të ofroj gjithmonë teknologjitë më të fundit dhe kushte optimale për klientët e saj. Kjo është arsyeja pse kompania siguron një gamë të gjerë shërbimesh Cloud të lidhura me një shumëllojshmëri të aplikacioneve software të biznesit dhe infrastrukturës hardware.

Me shërbimet cloud të Intelligent Systems, kompanitë përdorin të gjitha funksionalitetet dhe përfitimet e produkteve të nivelit të lartë software pa blerë licensa, servera ose duke paguar për përditësimin dhe mbështetjen e tyre të vazhdueshme. Për më tepër, cloud i lejon klientëve të paguajnë vetëm për ato që ata përdorin, dhe në të njëjtën kohë të qëndrojnë plotësisht të përqendruar në bizneset e tyre.

Qasja Jonë

Ulni ndjeshëm kohën për instalimin dhe konfigurimin, ulni shpenzimet për infrastrukturën dhe licensat,
dhe na lejoni ne të kujdesemi për mirëmbajtjen dhe mbështetjen.

1

IaaS (Infrastruktura si një Shërbim)

Merrni me qira vetëm hardware-in dhe instaloni aplikacione software që i keni tashmë (të blera).

2

SaaS (Software si një Shërbim)

Merrni një infrastrukturë shumë të sigurtë dhe zgjidhje të dëshiruar software të biznesit për një tarifë mujore.

3

Azure

Përdorni koleksionin e shërbimeve cloud të integruara të Microsoft për të ndërtuar, vendosur dhe menaxhuar aplikacionet përmes një rrjeti global të qendrave të të dhënave.

4

ISO/IEC 27001:2013

Ne jemi në përputhje me standardet më të larta ndërkombëtare të sigurisë së të dhënave.

Përse të na zgjidhni ne

200+

Profesionistë të çertifikuar

19

Vjet në biznes

19

Vjet rritje nga viti në vit

500+

Klientë të kënaqur

55+

Vende

44

Aplikacionet e certifikuara

Ne i ndihmojmë ata të transformojnë biznesin e tyre

Layer 3
Layer 4
Layer 6
Layer 7
dedon-logo
6bb6cce429f5677b70012a23fd093f9989a772e3
sodexo_en_220x83_2
logo-drager1
avendi
tiryaki_logo_small