Miresevini ne Cloud!

Intelligent Systems gjithmone esht perpjekur te ofroje teknologjite e fundit dhe kushte optimale per klientet e saj. Kjo eshte arsyeja qe tani kompania ofron nje rang te gjere te sherbimeve Cloud per software biznesi te ndryshme dhe infrastructure hardware. Ketu mund te permendim Microsoft Dynamics ERP dhe sistemet CRM, Office 365, mjediset hardware te mara me qira, etj.

Cloud services

Me sherbimet ne Cloud te Intelligent Systems, kompanite perdorin gjithe funksionalitetet dhe perfitimet e produkteve software te standartit te larte pa blere nje license, hardware ose pa paguar per mbeshtetjen dhe rinovimin e tyre. Per me shume, ato eliminojne nevojen per investime fillestare te medha, kerkojne qe klientet te paguajne per ate qe perdorin, dhe ne te njejten kohe I lejon ata te qendrojne te fokusuar ne bizneset e tyre.

Ne menyre qe te ofrojne te njejtin kualitet te larte te njohur per sherbimet e tyre, Intelligent Systems punon afer me partnered e tij, dhe pershtatet me standarte nderkombetare dhe praktika te suksesshme. Kompania ka ndertuar nje infrastrukture rrjeti ne distance dhe shume te mbrojtur, aksesi ne te cilen behet nepermjet nje lidhjeje VPN. Sistemet e fuqishme server ofrojne per cdo kompani hapesiren per te dhena dhe akses te besueshem per te gjithe perdoruesit ne cdo kohe, ne cdo vend. Ne bashkepunim me Microsoft, Intelligent Systems ofron aplikacione software qe jane automatikisht te pajisura me versionin me te fundit. Ja pse, duke shfrytezuar burimet e nevojshme IT dhe mbeshtetjen profesionale, klientet tane perdorin potencialin e plote te zgjidhjeve te menaxhuara te biznesit te integruar.

Me metoden e implementimit ne Cloud, Intelligent Systems ul dukshem Kohen per konfigurim dhe instalim, gjithashtu ul dhe burimet financiare qe I duhen nje klienti per te implementuar infrastrukturen e vet ne server.

Avantazhi kryesor I ketyre teknologjive eshte menyra qe sherbimet paguhen. Me ndihmen e Intelligent Systems, cdo klient zgjedh menyren me efikase qe I pershtatet biznesit te vet per te licensuar sic deshiron aplikacionet software – cdokush mund te bleje licensat qe I nevojiten ose te marre me qira ne nje kosto mujore bazuar ne konsumin aktual. Klientet zgjedhin parametrat e sherbimit vete dhe paguajn vetem per ato qe ata perdorin. Nje pike kyce eshte qe cdo kompani ka mundesine te beje ndryshime ne hardware specifik dhe ne konfigurimet e software ne cdo kohe dhe per me teper, te sinkronizoje burimet e IT sipas kerkesave te klienteve.


Intelligent Systems ofron nje shumllojshmeri te produkteve software dhe zgjidhjeve si sherbime ne Cloud, te cilat perfshijne:


Pyetje?

Bisedoni tani ose na kontaktoni.


Zbulo me shume

Shiko materialin shtese me poshte ose vizito qendren tone te informacionit.