IScloud – Sherbimet Cloud te Intelligent Systems

IScloud perbehet nga nje rang I gjere sherbimesh te ofruara nga infrastruktura e Intelligent Systems ne Cloud. Me kete klintet kane mundesi te:

Cloud services

  • Marrin me qira hardware te nevojshme (IaaS) dhe te instalojne ne ato, aplikacionet software qe ata kane blere ose
  • Bashke me infrastrukturen, te marrin me qira produktet software te deshiruara (IaaS dhe SaaS*)

Duke zgjedhur opsionin e pare – IaaS, nje klient paguan nje tarife mujore vetem per burimet e kerkuara ne server.

Opsioni I dyte eshte me terheqesi sepse nuk e detyron perdoruesin qe te merret me mbeshtetjen, mirembajtjen dhe perditesimin e sistemeve hardware dhe software. Duke zgjedhur kete rruge, klientet do te kene nje pune te sigurt dhe te siguruar, e garantuar kjo nga specialistet tane te IT.

E ngjashme me IaaS, pagesa per software si sherbim (SaaS) bazohet ne konsumin mujor, duke ndjekur nje SPLA fleksibel (Service Partner Level Agreement), nje menyre licensimi nga Microsoft.

*IScloud nuk eshte i disponueshem si nje SaaS ne Shqiperi


Midis ofertave ne Cloud te Intelligent Systems, perfshihen:

  • Microsoft Dynamics ERP (AX; NAV) dhe zgjidhjet CRM
  • Inteligjenca e biznesit (BI), aplikacionet software
  • Funksionalitetet ne rang te gjere te Microsoft Windows Server OS ( Active Directory Domain Services, DHCP, DNS, Sherbimet Ruaj dhe Printo, Sherbimet Remote Desktop, etj.)
  • MS Exchange Server – sherbimet e postes, MS Project Server & MS Application Server
  • Vendosjen dhe mbeshtetjen e Office 365

Pyetje ?

Bisedoni tani ose na kontaktoni.


Meso me shume

Shiko informacionin shtese me poshte ose vizito qendren tone te informacionit.