Microsoft Dynamics CRM – a jeni gati per klientet tuaj te kenaqur?

CRM (Menaxhimi I bashkpunimit me klientet) eshte nje sistem software I cili mbulon te gjitha aspektet e menaxhimit te bashkpunimit me klientet. CRM mbledh se bashku te gjitha te dhenat e nevojshme dhe ofron nje mjet fleksibel per sherbimin optimal dhe nje norme te larte te kenaqesise se klientit.

Me aftesine qe mund te menaxhoje te gjitha llojet e bashkepunimeve (xRM) dhe te optimizoje nje rang te gjere te proceseve te biznesit (BPM), Microsoft Dynamics CRM shkon pertej limiteve te nje zgjidhjeje CRM tradicionale ndersa ajo teresisht pershtatet me kerkesat e nje mjedisi te biznesit modern.


Microsoft Dynamics CRM eshte nje aplikacion software kyc:

  • Optimizon dhe standartizon te gjitha proceset e biznesit
  • Shkurton ciklin e shitjeve
  • Ofron mundesi per puntoret qe ata te njofin klientet e tyre, partnered, furnizuesit, dhe nen-kontraktoret; te identifikoje nevojat e tyre lehtesisht dhe shpejt; dhe si pasoje te punoje ne menyre me efektive.
  • Ndihmon departamentin e marketingut ne identifikimin dhe kontaktin e klienteve te ardhshem.
  • Lehteson ekzekutimin e nismave te marketingut dhe gjenerimin e perspektivave per departamentin e shitjeve
  • Automatizon shperndarjen e detyrave dhe kontribuon ne planifikimin e suksesshem, mbikeqyrjen e lehte te kontratave dhe shtojcave. Etj. 

Gjithcka qe klienti juaj pret

Platforma software e Microsoft Dynamics CRM eshte e perbere nga module Marketingu, Shitje, dhe Sherbime ndaj klienti, te cilat jan lehtesisht te modifikuara sipas kerkesave te cdo biznesi, pa nderhyrjen e eksperteve te IT.

Mbyll mareveshje me shpejt. Perfito rezultate me te mira.

Tregtaret tani punojne ne nje menyre te re. Me Microsoft Dynamics CRM ata kane gjithe informacionet e klienteve, kerkesave, historise se sherbimeve, etj – gjithcka ata kane nevoje ne rutinen e dites se punes. Ne kete menyre punetoret ofrojne sherbime ne perputhje me te dhenat aktuale te nevojave te klienteve.

Nivel I ri I larte I sherbimit.

Ofrojini puntoreve tuaj mjetin e duhur. Redukto kohen e veprimit dhe rrit kenaqesine nga sherbimet dhe produktet e ofruara. Garantojini klienteve tuaj nje sherbim klienti me kualitet – ne cdo kohe dhe ne cdo vend.

Marketing efektiv per te arritur rezultate te larta

Microsoft Dynamics CRM

Specialistet e marketingut te dites se sotme kane nevoje per mundesi qe te planifikojne, te sjellin perpara, dhe analizojne aktivitetet e tyre lehtesisht dhe shpejt nga fillimi ne fund.


Dhe me shume…

Modulet standarte te Microsoft Dynamics CRM mund te zgjerohen me tej me funksionalitetet e reja te Microsoft Dynamics Marketing dhe Microsoft Social Listening.

Microsoft Dynamics Marketing – ky funksionalitet ju ndihmon te leshoni te gjithe potencialin e kompletuar te marketingut qe ka biznesi juaj. Me kete aplikacion you mundeni lehtesisht te planifikoni, ekzekutoni, mbikeqyrni dhe te masni rezultatet dhe efikasitetin e cdo kompanie – nga A ne Z.

Microsoft Social Listening – nje mjet I fuqishem per mbikeqyrjen e materialeve te rrjeteve sociale (Facebook, Twitter, YouTube, blogjeve te ndryshme, etj.) e cila lejon tregetaret te kuptojne dhe analizojne nevojat dhe deshirat e klienteve te tyre dhe ti prezantojne ata oferta dhe promocione terheqese. Ju mund te mbikeqyrni te rejat lidhur me market tuaja dhe/ose produktet dhe te zhvilloni ne menyre te sakte aktivitetet e qendersuara te marketingut. 


Perdoreni ne nje menyre qe eshte e pershtatshme per ju!

Tani ju mund te perdorni Microsoft Dynamics CRM ne nje menyre qe te permbushe te gjitha kriteret e biznesit tuaj:

  • Ne ambientet tuaja – instalimet lokale ne serverat e vete klienteve
  • Online – si nje sherbim I ofruar nga Microsoft
  • IS cloud – si nje sherbim I ofruar nga Intelligent Systems           
  Ne ambientet tuaja  Online IScloud

Numri minimal I perdoruesve I limituar

jo

5

jo

Functionality

 

 

 

Moduli I Marketingut, Shitjet, Sherbim I klientit

Microsoft Dynamics Marketing*

Microsoft Social Listening*

Integrimi ne zyre

Integrimi ne BI

×

×

Integrimime aplikacione te tjerate Microsoft (SharePont, Exchange, Skype for Business, etj.)

Modifikime

 

 

 

Numri I subjekteve

Pa limit

 200 

Pa limit

Numri I menuve

Pa limit

200

Pa limit

Reporte te modifikuara

Server

 

 

 

Hapesira e memories

Pa limit **

5 GB***

Ne mareveshje 

Akses I kompletuar

×

Eksport I komplet database

×

Shtesa

 

 

 

Sinkronizim me Outlook

Pune simultane nepermjet telefonave  (smartphone, tableta)

Perditesimi I sistemit dhe update

Ne plan permiresimi

Mundesi reduktimi e perdoruesve aktive 

×

*sherbim online

**sipas kapaciteteve te serverave tuaj

***memorie shtese e vlefshme duke pagese ekstra

 

Per me shume informacion rreth metodes se implementimit dhe politikes se cmimeve ju lutem, na kontaktoni.


Pyetje?

Bisedoni tani ose na kontaktoni.


Zbulo me shume

Shiko materialet shtese me poshte ose vizito qendren tone te informacionit