Cfare eshte nje ERP?

ERP (Enterprise Resource Planning) eshte nje platforme e perbashket e cila garanton menaxhimin efektiv te te gjitha aktiviteteve te kompanise ne lidhje me financat dhe kontabilitetin, shitje dhe marketingun, prodhimin, zinxhirin e furnizimit, magazinen, planifikimin, HR, analizat e biznesit, etj. ERP eshte nje aplikacion software i pershtatshem per te gjitha kompanite pavaresisht nga lloji dhe madhesia e tyre. Sistemet ERP i japin punonjesit mundesine per te punuar me me shume efektivitet per te garantuar suksesin e kompanise ne teresi. 

Karakteristikat kryesore te sistemeve ERP jane:

  • Baze te dhenash te vetme
  • Ambjent pune e perbashket
 
  • Integrim i te gjitha moduleve dhe pune ne kohe reale
  • Fleksibilitet, zbatueshmeri te gjere , dhe fokus global 

Microsoft Dynamics ERP

integrated business software

ERP ka disa dallime te rendesishme nga sistemet e tjera te biznesit.Funksione si menaxhimi i burimeve njerezore, zinxhiri i furnizimit, marredheniet me klientet, financa, prodhim, magazine, dhe logjistike jane zakonisht te menaxhuara duke perdorur aplikacione te pavarur me baza te dhenash te ndara dhe rrjete te cilat korrespondojne me nevojat specifike te departamentit te percaktimit.Zgjidhja ERP bashkon te gjitha proceset ne nje sistem te integruar software duke perdorur nje baze te dhenash te vetme ne menyre qe informacioni te mund te ndahet lehtesisht mes departamenteve te ndryshme.Sistemi ERP eshte plotesisht i integruar cka do te thote se informacioni eshte futur nje here dhe pa perpunim te metejshem ajo eshte e regjistruar ne te gjitha modulet e lidhura.

Ne ditet e sotme zgjidhjet ERP jane perdorur nga nje game e madhe kompanish. Punonjesit e tyre punojne ne menyre me eficente, bejne me pak gabime dhe perfundojne detyrat e tyre ne Kohen e percaktuar fale sistemit te integruar te menaxhimit te biznesit. ERP lejon akses ne kohe reale ne te dhenat qe ju nevojiten per te marre vendime kyce biznesi. Sistemet e integruar lehtesojne aktivitetet e kompanise ne teresi, hapin mundesi te reja dhe garantojne konkurrence te larte dhe prosperitet te biznesit. 


Microsoft Dynamics – Biznes pa limite

Microsoft Dynamics enterprise resource planning (ERP) jane zgjidhje biznesi udheheqese dhe sisteme me te njohura ne Bullgari me mbi 300 instalime ne kompani te ndryshme. Microsoft Dynamics ERP I jep mundesine punonjesve te punojne ne menyre me productive dhe mund te adaptohen lehtesisht nevojave specifike te tyre. Sistemet Microsoft Dynamics ERP ju jep mundesine per t’iu pergjigjur shpejt dhe ne menyre adekuate ndaj ndryshimeve ne mjedisin dinamik te biznesit. 


Na lejoni te gjejme zgjidehjen ERP te duhur per kompanine tuaj!

Zbuloni me teper rreth Microsoft Dynamics AX        Zbuloni me teper rreth Microsoft Dynamics NAV