Gjenerata e re shitjeve me pakice!

LS Retail

LS Retail eshte nje zgjidhje e specializuar per menaxhimin e kompanive te industrise me pakice, duke mbuluar krejtesisht nevojat dhe kerkesat e tyre te IT-se. LS Retail eshte i ndertuar mbi sistemet Microsoft Dynamics ERP. Me me shume se 1,700kliente ne te gjtihe boten, me me shume se 40,000 dyqane dhe 90,000 terminale POS, e perkthyer ne 33gjuhe dhe e shperndare ne me shume se 60shtete, LS Retaileshte bere nje udheheqes global ne mesin e zgjidhjeve te shitjes me pakice per sistemet e biznesit te Microsoft. 

Platforma e vetme e LS Retail perfshin çdo aktivitet ne kompanine tuaj - nga dyqan te veçante ne zyren qendrore, nga terminalet POS neper magazina, per te gjitha operacionet e kryera ne back office. Eshte gjithashtu e mundur per te ndjekur çdo transaksion nga terminali POS ne modulin e Kontabilitetit te sistemit Microsoft Dynamics ERP.LS Retail rrit vleren e pergjithshme te biznesit te kompanive te shitjes me pakice. 


LS Retail punon per suksesin e kompanise tuaj!

 • Informacion i integruar dhe akses i sigurte dhe i shpejt ne te.
 • Menaxhim total i procesit te shitjeve dhe kontabilizimit te tyre nga dyqanet ne zyrat qendrore
 • Menaxhim i optimizuar i dyqaneve dhe magazinave
 • Menaxhim inventari i permiresuar dhe ulje e proceseve te magazinimit dhe sasive te mallrave te pashitur.
 • Vjedhje dhe humbje te limituara
 • Ulje e ndjeshme e operacioneve manuale
 • Kosto operacionale te reduktuara nepermjete kontrollit me te mire manaxherial
 • Pasqyre e detajuar e aktiviteteve te kompanise ne kohe reale
 • Mjete te fuqishme analitike
 • Rritje e produktivitetit dhe marzhe te permiresuara
 • Cilesi sherbimi i permiresuar dhe kenaqesi klienti i rritur
 • Kthim i larte nga investimi ( mbi 30% kosto me te ulura krahasuar me aplikacionet e tjera te ngjashme)
 • Pershtatje e shpejte dhe fleksibilitet ndaj ndryshimeve ne organizate dhe ne ambjentin shume konkurrues te biznesit - parakusht per vendimmarrje te duhur per zhvillimin e suksesshem te kompanise ne te ardhmen

Zgjidhja LS Retail eshte e pershtatshme per kompani te vogla, te mesme dhe te medha, dhe organizata nderkombetare te shitjes me pakice te cilet operojne ne keto pjese tregu me:

 • Veshje dhe tekstile
 • Pajisje elektronike dhe elektrike
 • Ushqimore
 • Mobileri
 • Farmaceutike
 • Dyqane per pajisje teknike
 • Dyqane Beje Vete, etj.

Keni pyejte?

Per informacion te metejshme ju lutemi na kontaktoni.


Me shume rreth LS Retail

Per te zbuluar me shume detaje rreth sistemit LS Retail, shikoni dokumentacionet me poshte, ose na vizitoni.