Me shume se Office

Office 365 logo

Office 365 eshte emir I MS Office-it te ri, zhvilluar nga Microsoft dhe prezantuar tek klientet si zgjidhja ne Cloud. Ndryshe nga version standart I suites, Office 365 ofron me shume duke perfshire programet e zakonshme si Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote, etj, ne nje kombinim me Microsoft Exchange, Share Point dhe Lync. Nderkohe, krahas funksioneve kryesore te MS Office, perdoruesit kane shansin te:

  • Perdorin nje e-mail bazuar ne Cloud me 25GB te lira per njeri tjetrin
  • Ndajne me koleget dhe elementet shtese pamje desktopi, kalendare, detyra, dokumente, etc.
  • Punojne dhe te bejne komente te nevojshme ne te njejtin document (Word, Excel, PowerPoint dhe OneNote) dhe ta aksesojne ate 24/7. MS Office 365 ben te mundur te shikosh versione te vjetra te dokumentit aktual.
  • Organizojne dhe marrin pjese ne takime online, konferenca dhe bisedime deri ne 250 perdorues (kolege, kliente dhe partnere)
  • Krijojne dhe mbeshtetin faqe webi terheqese, pa pasur nevoje per ndonje njohuri specifike ne kete fushe, dhe pa perdorur software shtese

…dhe te gjitha keto nepermjet kompjuterit, smartphone ose tablets – ne cdo kohe, ne cdo vend.

Me shume vitet e experiences qe Microsoft ka ne sigurine online, Office 365 I ofron perdoruesve nje nivel te larte te sigurise se te dhenave. Teknologjite e reja te integruara ne product, kontribuojne ne eliminimin e spameve, dhe pese nivelet e sigurise dhe nje numer I madh I sigurise nderkombetare dhe certifikatat e menaxhimit, midis te cilave ISO 27001, garantojne besim dhe rehati ne cdo klient.

Intelligent Systems eshte distributor zyrtar I Office 365 dhe ofron sherbime lidhur me shperndarjen e tij, instalimin dhe mbeshtetjen. Aplikacioni eshte I vlefshem vetem nepermjet infrastruktures ne Cloud te Microsoft dhe vjen me plane te ndryshme, te pershtatura me se miri sipas kerkeses se klienteve.


Provoje tani! Eshte falas!

Na lejoni tju tregojme se Office 365 ju jep me shume! Merrni tani paketen 30 ditore falas!

Office 365 demo


Intelligent Systems ofron dhe te tjera (ne ambjentet tuaja dhe/ose ne Cloud) zgjidhje, si:

  • Rang I kompletuar I funksionaliteteve te Microsoft Windows Server OS (Active Directory Domain Service, DHCP, DNS, Sherbimet e printimit dhe ruajtjes, Sherbimet Remote Desktop, etj.)
  • MS Exchange Server – sherbime te postes, MS Project Server dhe MS Application Server
  • Dhe shume te tjera

Pyetje?

Bisedo tani ose na kontakto.


Zbulo me shume

Shikoni materialin shtese me poshte ose vizitoni qendren tone te informacionit.