Jeni gati për të rritur nivelet e kënaqësisë?

Aplikacionet CRM të Microsoft Dynamics 365 mbulojnë të gjitha aspektet e procesit të menaxhimit të marrëdhënieve. Duke qenë me klientët, furnitorët ose partnerët, zgjidhja mban së bashku historinë e komunikimit dhe të dhënave, dhe siguron një shërbim optimal dhe dhënie të eksperiencës superiore. Aplikacionet e Microsoft Dynamics 365 për Shitjet, Automatizim të Shërbimit të Projektit, Shërbim ndaj Klientit dhe Shërbim në Terren tejkalojnë kufijtë e një sistemi tradicional të menaxhimit të marrëdhënieve, pasi është një platformë me bazë në cloud, që evoluon vazhdimisht me funksionalitete të reja dhe aftësi integrimi të pafundme.

Aplikacionet CRM për organizatën tuaj

Shndërroni marrëdhëniet në të ardhura

Eksploroni funksionalitetet e pasura të katër aplikacioneve CRM dhe ofroni vëmendjen
personale që ndërton marrëdhëniet dhe të ardhurat.

https://www.isystems.al/content/uploads/apps-1.svg

Sales

Ndihmoni shitësit të bëhen më produktivë dhe të përqendruar në ato që kanë rëndësi – mbylljen e marrëveshjeve.

Learn more
https://www.isystems.al/content/uploads/iSystems-_service-support.svg

Customer Service

Fitoni besimin dhe besnikërinë e perspektivave dhe klientëve duke ofruar qasje individuale dhe proaktive për secilin prej tyre.

Learn more
https://www.isystems.al/content/uploads/iSystems-_service-project_recovery.svg

Field Service

Optimizoni shpenzimet tuaja ndërsa zvogëloni kostot operacionale me aplikacionin e specializuar për Shërbimin në Terren.

Learn more

Përfitimet

Planifikoni dhe menaxhoni në mënyrë efikase

Aplikacionet CRM Microsoft Dynamics garantojnë transparencë dhe vendime optimale bazuar në raporte dhe analiza të hollësishme, grafikë dhe tabela interaktive.

Drejtojini klientët

Rritni numrin dhe cilësinë e marrëveshjeve të mundshme duke menaxhuar mundësinë potenciale të shitjes së krijuar dhe komunikimin brenda departamentit të Shitjeve.

Matni rezultatet

Përgatisni raporte në kohë reale. Krijoni një përmbledhje të plotë të aktiviteteve të marketingut dhe matni efikasitetin e tyre me bazë (ROMI-Kthimi i Investimeve në Marketing) në KPI (Tregues Kyç të Performancës) të ndryshme.

Përgjigjuni çdo pyetjeje

Sigurohuni që të gjithë punonjësit tuaj t’i përgjigjen çdo pyetjeje dhe të ofrojnë shërbime me cilësi të lartë me aplikacionet CRM të Microsoft Dynamics.

Vendosja e çmimeve

Customer Service

Starts from$ 50.00$ 50

për përdorues/në muaj

Field Service

Starts from$ 95.00$ 95

për përdorues/në muaj


Ne i ndihmojmë ata të transformojnë biznesin e tyre

dedon-logo
pt_12_vaptech-logo
tiger-tech-logo
Megatron_logo
10-24-Esri
chaosgroup_small