Më e mira e teknologjisë Microsoft

Një biznes i suksesshëm sot nënkupton atë që mund të analizojë të dhënat menjëherë, t’i përgjigjet nevojave të klientit në kohë reale dhe të merret me sfidat e mjedisit të trazuar të tregut menjëherë. Ky është momenti kur hyjnë aplikacionet Dynamics 365 (të strukturuara më parë si Microsoft Dynamics AX / Axapta). Ata bashkojnë më të mirën e teknologjisë Microsoft në mënyrë që organizatat të përmirësojnë flukset ekzistuese, të zbulojnë dhe të ndjekin mundësi të reja biznesi dhe të qëndrojnë përpara konkurrencës.

Dynamics 365 ofron mundësi ERP përmes një sërë aplikacionesh të integruara biznesi që mbulojnë aktivitete që lidhen me Prodhimin, Shpërndarjen, Menaxhimin e Zinxhirit të Furnizimit, Shitjet me pakicë, Financën dhe operacione të tjera.

Mund të filloni gjithmonë vetëm me aplikacionin që ju nevojitet; merrni njohuri të menjëhershme dhe të vlefshme, përmirësoni proceset dhe kënaqni klentët tuaj. Nëse po kërkoni më shumë, gjithmonë mund të shtoni aplikacione dhe përdorues të tjerë ndërsa biznesi juaj rritet.

Gjithçka ka nevojë ndërmarrja juaj

Aplikacione për çdo aspekt të biznesit tuaj

Drejtoni tërë biznesin tuaj me aplikacione intuitive që punojnë pa probleme së bashku në cloud.

https://www.isystems.al/content/uploads/services-financial.svg

Finance

Menaxhoni operacionet tuaja financiare. Monitoroni performancën në kohë reale, parashikoni tendencat e ardhshme dhe merrni vendime të drejtuara nga të dhënat që do të rrisin performancën e kompanisë.

Learn more
https://www.isystems.al/content/uploads/transport-logistics.svg

Supply Chain Management

Ndryshoni operacionet e planifikimit, prodhimit, inventarit, magazinave dhe menaxhimit të transportit për të optimizuar efikasitetin dhe nxitur përfitimin.

Learn more
https://www.isystems.al/content/uploads/retail.svg

Commerce

Rritni besnikërinë dhe shitjet duke angazhuar klientët përmes teknologjisë dhe përvojave të personalizuara të blerjeve.

Learn more
https://www.isystems.al/content/uploads/hr.svg

Human Resources

Zgjidhja e menaxhimit të kapitalit njerëzor që ju duhet për të punësuar dhe mbajtur njerëzit e duhur.

Përfitimet

Filloni me ato që ju nevojiten

Përdorni aplikacione që ndjekin specifikën e secilit rol, biznes dhe industri.

Realizoni një rendiment më të madh

Kombinoni ecurinë e strukturuar të rrjedhës së punës të mjeteve dhe proceseve të biznesit me punën e pastrukturuar të bashkëpunimit dhe produktivitetit.

Merrni njohuri të menjëhershme

Përfitoni nga mjetet e integruara të Inteligjencës që ju ndihmojnë të shndërroni të dhënat në veprime.

Rrituni shpejt

Aplikimet e shkathëta, të adaptueshme, ju lejojnë të hartoni, modifikoni dhe zgjeroni proceset në kohë reale, pa IT (Teknologji Informacioni).

Është shumë më tepër sesa ERP

Aplikacionet për Sipërmarrjet Dynamics 365 funksionojnë mirë së bashku me ato CRM. Për më tepër, aplikacionet Dynamics 365 janë shumë më tepër sesa thelbi i një ERP-je tradicionale. Power BI – mjeti i inteligjencës së biznesit më i përdorur në botë, dhe Cortana Intelligence – AI (Inteligjenca Artificiale) që krijon modele parashikuese dhe parashikon sjelljen (e klientit), janë integruar në mënyrë specifike për të ndihmuar kompanitë të arrijnë qëllimet e tyre me njohuri, këshilla dhe hapa të ardhshëm veprues.

PowerApps Flow PowerBI

Ka një integrim të thellë midis Dynamics 365 për Ndërmarrjet dhe Office 365, duke sjellë së bashku dy botët e procesit të biznesit dhe produktivitetit personal. Punonjësit janë përdorur për të qenë pika e integrimit midis proceseve dhe rutinave si postat elektronike, faqet e punës në excel dhe mjetet e përpunimit word. Kjo përkthehej në shumë kohë që fluturonte ndërmjet aplikacioneve dhe shumë veprimeve prerje / ngjitje. Gjithçka ka ndryshuar tani!

Zgjidhja përfshin edhe më tepër:

  • LinkedIn – – zhvillohuni me shërbimin më të madh të rrjetit social të orientuar drejt biznesit, të futur në Dynamics 365 për Marrëdhëniet e Shitjeve Microsoft.
  • PowerApps dhe Flow – krijoni procese pune dhe aplikacione pa ditur si të kodoni.
  • AppSource (Burimet e Aplikacioneve) – shfletoni një dyqan virtual dhe shkarkoni aplikacionet për Dynamics 365, Power BI, Office 365, Azure.

Vendosja e çmimeve

https://www.isystems-group.com/content/uploads/Dynamics-365-Licensing-Guide-July-2023.pdf

Çmimet e mësipërme janë për Dynamics 365 si një shërbim cloud. Për licensimin në
serverat e kompanisë, ju lutemi të na kontaktoni.


Ne i ndihmojmë ata të transformojnë biznesin e tyre

vetprom_logo
dedon-logo
pt_12_vaptech-logo
Logo_PS_RGB_cropped-e1449492127991
multisport
tiger-tech-logo
huvepharma-logo