Ju falenderojmë për interesin që keni në kompaninë tonë dhe zgjidhjet që ne ofrojmë!

Planifikoni një demonstrim të drejtpërdrejtë (të drejtuar nga ekipi ynë) të ndonjë prej aplikacioneve ERP të Dynamics 365. Ju lutemi, plotësoni formularin dhe përfaqësuesi ynë do t’iu kontaktojë për të caktuar më tej detajet.

Në fushën e fundit të formularit ju mund të preferoni të jepni pak informacion në lidhje me kërkesat dhe nevojat tuaja. Kjo do t’iu ndihmojë si juve po ashtu edhe ekspertët tanë të jenë më produktivë në procesin e komunikimit.

Dynamics 365 përbëhet nga aplikacionet ERP vijuese:

  • Dynamics 365 Finance  (për Financën)
  • Dynamics 365 Supply Chain Management  (për Menaxhimin e Zinxhirit të Furnizimit)
  • Dynamics 365  Retail  (për Shitjet me Pakicë)
  • Dynamics 365 Human Resources  (për Burimet Njerëzore)

Ju gjithashtu mund të dëshironi ti hidhni një sy Skedës Informuese të Dynamics 365 Manufacturing. Procesi i prodhimit mbulohet nga aplikacioni Supply Chain Management.

* Dorëzimi i formularit nuk siguron akses në një mjedis demonstrues (bazë demonstruese në internet).

Ju lutemi, plotësoni formularin:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.