Modeli i agjencisë së përfaqësisë

Çfarë kemi përpara në keto kohë të ndryshimeve të paprecedentë në industrinë e automjeteve? Prodhuesit origjinal të pajisjeve (OEM) po shikojnë rëndësinë e platformave dixhitale pasi siguria dhe përshtatshmëria janë bërë kërkesat kryesore. Një ndryshim në tregun e shitjes së makinave direkt te konsumatorët po përhapet me shpejtësi.

Lëvizshmëria dhe pronësia alternative

Me kulturën hibride të funksionimit dhe ndryshimin e preferencave, sektori i automobilistikës dëshmon rritje të kërkesës për dhënien me qira të automjeteve, pronësi të bazuar në abonim dhe modele të reja të shërbimeve të lëvizshmërisë si përshëndetje dhe ndarje. Lëvizshmëria e së ardhmes do të jetë shumë më e lehtë, më fleksibël dhe më individuale, veçanërisht për përdoruesit me njohuri të teknologjisë si avantazh.

Elektrike dhe të gjelbra

Automjetet elektrike dhe autonome po bëhen gjithnjë e më të njohura me kalimin në konceptin “pa emetime” dhe përparimin e shpejtë në IA dhe mësimin e makinerive. Makina e së ardhmes është e elektrike, autonome, e përbashkët, e lidhur dhe e përditësuar çdo vit, parashikuan analistët e PwC. Mbi 55% e të gjitha shitjeve të makinave të reja mund të kthehen plotësisht në elektrike deri në vitin 2030.

Car

Makina

Heavy vehicles

Automjete të rënda

Agricultural machinery

Makineri bujqësore

Construction machinery

Makineri ndërtimi

Spare parts

Pjesë këmbimi

Rent-a-car

Merr nje makine me qira

Zgjidhje e avancuar për tregtarët dhe importuesit e automobilave (DMS & IMS)

A përjetoni mungesë integrimi midis burimeve të ndryshme të të dhënave, vështirësi në ndjekjen e të gjithë ciklit të shitjes dhe mbajtjen e historisë së plotë të mirëmbajtjes së çdo automjeti? E quajtur DealerBox, platforma e bazuar në cloud kombinon fuqinë e Microsoft Dynamics Business Central me njohuritë e gjera të ekipit tonë.

Me mbi 19 vjet përvojë të gjerë në shitjen me pakicë të automobilave dhe automjeteve të tjera, ne në Intelligent Systems kemi zhvilluar një zgjidhje software për importuesit dhe tregtarët e automobilave.

“DealerBox” është në gjendje të përfshijë të gjithë ciklin e biznesit brenda organizatës suaj – nga shitjet dhe marketingu, dhënia me qira dhe sigurimi, marrja me qira e makinave, pjesë këmbimi dhe shërbimet e riparimit përmes financave dhe kontabilitetit, deri te raportet dhe analizat e detajuara të njohurive të biznesit.

Kostoja e zgjidhjes ka 2 komponentë kryesorë – licencat dhe shërbimet e zbatimit. Licencat mund të blihen një here të vetme ose të përdoren me abonim mujor. Kostoja e shërbimeve të zbatimit ndryshon në varësi të kërkesave të klientit. “DealerBox kërkon të paktën dhjetë përdorues.

Zgjidhja është e çertifikuar dhe e disponueshme në Microsoft AppSource.

Mësoni më shumë rreth

DealerBox ERP

DealerBox logo

Shtesa jonë DealerBox Leasing ofron një gamë të gjerë funksionesh që i bëjnë operacionet e qiradhënies më të thjeshta, duke siguruar gjithashtu produktivitet dhe siguri të shtuar të të dhënave. Për më tepër, shtesa përfshin Dynamics 365 Sales (CRM), duke mundësuar gjurmimin e çdo klienti dhe marrëveshjet e tyre të qirasë. Zgjidhja është e çertifikuar dhe e publikuar në Microsoft AppSource.


Përfitime të vlefshme

 • Angazhimi real i klientit në kanale të shumta
 • Pamje 360 gradë e çdo klienti
 • Konfigurues fleksibël të makinave dhe çmimeve
 • Komunikimi i përmirësuar me furnitorët
 • Menaxhim i optimizuar i zinxhirit të furnizimit
 • Konsolidimi i automatizuar i të dhënave
 • Mbështetje me shumë marka
 • Gjurmimi i automjeteve
 • Procesi transparent i shërbimit dhe menaxhimi i optimizuar i burimeve
 • Aftësi të pafundme integrimi – me OEM (Prodhuesi Origjinal i Pajisjeve), lexues dhe printera barkodi, pajisje celulare, faqet e tregtisë elektronike, etj.
 • Analizon dhe raporton mbi KPI (Tregues Kyç të Performancës) të ndryshme

Dëshironi të dini më shumë? Vizitoni faqen e internetit të DealerBox dhe planifikoni testimin e software-it tuaj falas!

Ne u përpoqëm të gjenim jo vetëm një implementues por një partner të besueshëm afatgjatë. Ne zgjodhëm Intelligent Systems për shkak të përvojës së tyre në industrinë e automjeteve. Dy vite më pas, unë besoj se kemi marrë vendimin e duhur.
Nikolay Nedyalkov Bulavto

Nikolay Nedyalkov

Menaxher Tregtar, Bulauto Holding

Ne i ndihmojmë ata të transformojnë biznesin e tyre

Layer 4
Avtounion_logo
Megatron_logo
interagri
M_logo
skoda
vareks-ood-logo
Moto Pfohe