Shfrytëzojeni mundësinë për të hyrë në një mjedis demonstrues të zgjidhjes së menaxhimit të biznesit Microsoft për organizatat e vogla dhe të mesme. Më parë i njohur si Dynamics NAV/Navision, përditësimi i fundit i zgjidhjes së mirënjohur ERP u riemërua në Dynamics 365 Business Central.

Ambienti demonstrues siguron akses të përshtatur në role për:

  • Menaxherë shitje
  • Shitësit
  • Dërguesit
  • Prodhimin

Gjithçka ju duhet të bëni është vetëm të plotësoni formularin e regjistrimit!

Shkarkoni një udhëzim të shkurtër për mjedisin demonstrues të Dynamics 365 Business Central dhe provoni funksionalitetin falas.

Ju lutemi, plotësoni formularin:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.