Vështrim i përgjithshëm

Intelligent Systems punon në mënyrë aktive në krijimin e zgjidhjeve të reja dhe të vlefshme të Microsoft Dynamics për klientët e saj. Përveç sistemit tuaj ERP ose CRM, ju mund të zgjidhni nga portofoli ynë i pasur me zgjerime në varësi të nevojave të organizatës suaj.


Aplikacionet përfshijnë veçori të dobishme që do t’ju ndihmojnë të menaxhoni operacionet, të monitoroni aktivitetet, të rrisni efikasitetin dhe të optimizoni koston e kompanisë suaj.


Hidhini një sy aplikacioneve tona të certifikuara, të cilat tani janë të disponueshme në Microsoft AppSource:

Për Dynamics 365 Business Central

Leasing

Leasing për Dynamics 365 Business Central është një aplikacion për bizneset që ofrojnë qira operative dhe financiare. Zgjidhja ofron një gamë të gjerë funksionesh që thjeshtojnë menaxhimin e leasing-ut, gjë që garanton rritje të efikasitetit dhe sigurisë së të dhënave. Për më tepër, të gjithë klientët dhe marrëveshjet e tyre të qirasë mund të monitorohen duke integruar modulin CRM. Zgjidhja është e çertifikuar dhe tani e disponueshme në tregun e saj – AppSource.

integration framework application

Integration Framework

Integration Framework është një lidhës i bazuar në Application Programming Interface (API -Ndërfaqen e Programimit të Aplikacionit) që integron platformën tuaj, të palës së tretë dhe Microsoft Dynamics 365 Business Central. Aplikacioni mbështet bizneset në transferimin pa probleme të informacionit ndërmjet disa platformave të jashtme. Zgjidhja është e çertifikuar dhe tani e disponueshme në tregun e saj – AppSource.

E-commerce Integration Framework

E-commerce Integration Framework është një lidhës i bazuar në Application Programming Interface (API – Ndërfaqen e Programimit të Aplikacionit) që integron platformën tuaj e-commerce dhe Microsoft Dynamics 365 Business Central. Aplikacioni mbështet bizneset në transferimin pa probleme të informacionit midis sistemeve. Zgjidhja është e çertifikuar dhe tani e disponueshme në tregun e saj – AppSource.

Master Data and Documents Replication Management

Master Data and Documents Replication Management për Microsoft Dynamics 365 Business Central mundëson procesin e transferimit të të dhënave përmes degëve dhe personave juridikë duke vendosur grupe të dhënash brenda një kompanie master dhe duke i kopjuar ato në një kompani tjetër. Aplikacioni është i çertifikuar dhe tani i disponueshëm në tregun e tij – AppSource.

Barcode Scanning

Aplikacioni Barcode Scanning është krijuar për të punuar me skanerët e barkodit që janë të lidhur me USB me stacionet e punës të kompjuterit dhe është i integruar në mënyrë origjinale brenda “Microsoft Dynamics 365 Business Central”. Aplikacioni lehtëson procesin e trajtimit të inventarit në magazina, shitjen me shumicë dhe shpërndarje. Aplikacioni është i çertifikuar dhe tani i disponueshëm në tregun e tij – AppSource.

External Database Connector

External Database Connector për aplikacionin Microsoft Dynamics 365 Business Central lehtëson transferimin e të dhënave nga çdo bazë të dhënash të jashtme në “Microsoft Dynamics 365 Business Central” cloud ose në ambiente sistemi ERP. Aplikacioni është i përshtatshëm për të gjitha industritë që shkëmbejnë shumë të dhëna. Aplikacioni është i çertifikuar dhe tani është i disponueshëm në tregun e tij – AppSource.

Advanced Manufacturing: Disassembly

Advanced Manufacturing: Disassembly është një zgjerim për Dynamics 365 Business Central që ndihmon organizatat prodhuese të konvertojnë (pjesëzimin ose prerjen) lëndët e para në prodhim në mënyrë më efikase. Falë funksionalitetit, përdoruesit mund të parashikojnë vlerën e artikujve të prodhuar, të vendosin simulime të operacioneve të ndryshme të prodhimit dhe të llogarisin fitimin. Advanced Manufacturing: Disassembly gjithashtu ndihmon bizneset në planifikimin dhe parashikimin e aktiviteteve. Aplikacioni është i çertifikuar nga Microsoft dhe është i disponueshëm në tregun e tij – AppSource.

Advanced Manufacturing: Capacity Cost Revaluation

Advanced Manufacturing: Capacity Cost Revaluation për “Dynamics 365 Business Central” i ndihmon kompanitë në fushën e prodhimit të sigurojnë rivlerësim kompetent të kostos për sasinë e prodhimit. Aplikacioni ofron planifikim të saktë, ndryshim efektiv dhe menaxhim të kostos. Një përfitim shtesë i përdorimit të mjetit është se raporti i elementeve të kostos së prodhimit funksionon me porositë e prodhimit të përfunduar dhe shfaq ndarjen e kostove të kapacitetit dhe kostove materiale në përbërësit e tyre. Aplikacioni është i çertifikuar nga Microsoft dhe është i disponueshëm në tregun e tij – AppSource.

Quality Management

Quality Management për Dynamics 365 Business Central i ndihmon kompanitë të kryejnë dhe regjistrojnë teste të kontrollit të cilësisë. Nëpërmjet listave të tij të konfigurueshme plotësisht nga përdoruesi të parametrave të testimit, vlerave të referencës dhe testeve të paracaktuara që do t’i caktohen secilit artikull, aplikacioni bën regjistrimin e rezultateve të kontrollit te cilësisë dhe analizimin e testeve tashmë të lëshuara. Aplikacioni është i përsosur për prodhuesit e mallrave me cilësi të lartë, kompanitë prodhuese dhe organizatat që kryejnë teste të cilësisë brenda organizatës. Aplikacioni është i certifikuar nga Microsoft dhe është i disponueshëm në tregun e tij – AppSource.

EDI Integration

EDI Integration për Dynamics 365 Business Central i ndihmon kompanitë të vendosin konfigurime duke lejuar një shkëmbim të lehtë elektronik të të dhënave të dokumenteve të shitjeve dhe blerjeve. Është lehtësisht i konfigurueshëm nga përdoruesi dhe bazohet në shkëmbimin e skedarëve XML të krijuara/lexuara nga Dynamics 365 Business Central. Aplikacioni është i certifikuar nga Microsoft dhe është i disponueshëm në tregun e tij – AppSource.


Për Dynamics CRM

Membership Fees Management for NGO

Membership Fees Management for NGO (Menaxhimi i tarifave të anëtarësimit për OJQ-të) për Dynamics 365 Sales është një zgjidhje për një strukturim të qartë të të dhënave të ndryshme të anëtarësimit, duke ndjekur statusin e tyre dhe tarifat e duhura, duke gjeneruar proforma. Është e dobishme për entitetet e OJQ-ve dhe shoqatat e biznesit. Aplikacioni është i çertifikuar dhe tani është i disponueshëm në tregun e tij – AppSource.

Event Management

Event Management për Dynamics 365 është një aplikacion i specializuar për organizatorët profesionistë të ngjarjeve ose kompanitë me një departament organizimi ngjarjesh. Zgjidhja është ndërtuar mbi aftësitë standarde të aplikacioneve Microsoft Dynamics 365 CRM dhe ju lejon të planifikoni, buxhetoni dhe mbani gjurmët e shumë ngjarjeve në të njëjtën kohë. Për më tepër, ju lejon të gjurmoni aktivitetet e ngjarjeve sipas periudhave kohore dhe burimeve përkatëse. Aplikacioni është i certifikuar nga Microsoft dhe është i disponueshëm në tregun e tij – AppSource.

Facility Management

Bazuar në teknologjinë Microsoft Dynamics CRM, Facility Management për Dynamics 365 mbulon procesin e biznesit në lidhje me menaxhimin administrativ të ndërtesave, dyshemeve, vendndodhjeve, zonave ngjitur, si dhe kostot e tyre korresponduese të ndërtimit, shpenzimet dhe arkëtimet, dokumentet (të tilla si kontratat dhe anekset). Aplikacioni ju lejon të gjurmoni të gjithë komunikimin hyrës dhe dalës me klientët përmes kanaleve të ndryshme (telefonata, email, takime, etj.), duke ofruar shërbime të klasit të parë. Siguron një përvojë të efektshme të përdoruesit përmes planifikimit të detajuar për të gjitha detyrat përmes aksesit të shpejtë në panelet kryesore. Aplikacioni është i certifikuar nga Microsoft dhe është i disponueshëm në tregun e tij – AppSource.

Përse të na zgjidhni ne

Intelligent Systems është një kompani ndërkombëtare konsulence që zhvillon projekte të programeve të biznesit për organizata lokale dhe shumëkombëshe. Ne jemi partneri kryesor i Microsoft Dynamics në Europën Qendrore dhe Lindore (Microsoft, 2016) dhe pjesë e Inner Circle – vlerësimi më i lartë i cili i jepet vetëm 60 nga më shumë se 10 000 Partnerëve të Microsoft Dynamics në të gjithë botën.

200+

Profesionistë të çertifikuar

19

Vjet në biznes

19

Vjet rritje nga viti në vit

500+

Klientë të kënaqur

55+

Vende

44

të çertifikuara dhe 30 funksione shtesë më shumë

Ne i ndihmojmë ata të transformojnë biznesin e tyre

Layer 2
Layer 3
Layer 4
Layer 6
Layer 7
logo notosgalleries new
6bb6cce429f5677b70012a23fd093f9989a772e3
sodexo_en_220x83_2
logo-drager1
avendi
tiryaki_logo_small