BG-localization-Dyn365F

Vështrim i përgjithshëm

Intelligent Systems është një partner zyrtar lokalizimi i Microsoft Dynamics 365 Business Central për Shqipërinë. Aplikacioni kaloi me sukses përmes procesit të certifikimit të Microsoft dhe është i disponueshëm në Microsoft AppSource.


Aplikacioni i lokalizimit për Dynamics ERP siguron që sistemi juaj të jetë plotësisht në përputhje me kërkesat lokale ligjore të një vendi të caktuar. Në këtë mënyrë, ju mund të drejtoni biznesin tuaj pa probleme sipas standardeve të ligjit. Aplikacioni ynë përfshin përshtatje fiskale dhe kontabël të dobishme.

Për Dynamics 365 Business Central

Albanian-localization-logo

Lokalizimi Shqiptar

Lokalizimi Shqiptar për Business Central përfshin veçori për të gjitha sipërmarrjet që operojnë në tregun shqiptar në lidhje me TVSH-në, Anulimin dhe Dokumentet dhe Raportet. Aplikacioni është i certifikuar nga Microsoft dhe është i disponueshëm në tregun e tij – AppSource.

Fiskalizimi Shqiptar

Fiskalizimi Shqiptar për “Dynamics 365 Business Central” është një zgjidhje e plotë software që lidhet me fiskalizimin e detyrueshëm të kompanive shqiptare të regjistruara me TVSH në përputhje me detyrimin ligjor për të raportuar transaksionet online dhe faturave. Aplikacioni lehtëson integrimin midis “Dynamics 365 Business Central” dhe Platformës Shqiptare të Fiskalizimit “SelfCare”. Është i çertifikuar nga Microsoft dhe është i disponueshëm në tregun e tij – AppSource.


Gjuha Shqipe per “Dynamics 365 Business Central”

Gjuha Shqipe per “Dynamics 365 Business Central” eshte nje hap perpara per perdoruesit vendore qe te familjarizohen me ERP-te ne menyre efektive, ndihmon kompanine tuaj te jete ne perputhje me kerkesat ligjore dhe gjeneron raporte ne Shqip per autoritetet. Ky “app” eshte I certifikuar nga Microsoft dhe I listuar ne plaformen e tij ne internet – AppSource.


Për Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management

Albanian-localization-logo

Lokalizimi & Fiskalizimi Shqiptar

Lokalizimi & Fiskalizimi Shqiptar për “Dynamics 365” u jep klientëve mundësinë për të përshtatur “Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management” (Menaxhimi i Zinxhirit të Furnizimit) me kërkesat e detyrueshme të autoriteteve tatimore shqiptare. Zgjidhja është e zbatueshme për bizneset që lëshojnë fatura dhe duhet të fiskalizojnë faturat elektronike në B2B (Biznes me Biznes) ose B2G (Biznes me Institucionet Qeveritare). Zgjidhja është e çertifikuar dhe tani e disponueshme në tregun e saj – AppSource.

Përse të na zgjidhni ne

Intelligent Systems është një kompani ndërkombëtare konsulence që zhvillon projekte të programeve të biznesit për organizata lokale dhe shumëkombëshe. Ne jemi partneri kryesor i Microsoft Dynamics në Europën Qendrore dhe Lindore (Microsoft, 2016) dhe pjesë e Inner Circle – vlerësimi më i lartë i cili i jepet vetëm 60 nga më shumë se 10 000 Partnerëve të Microsoft Dynamics në të gjithë botën.

200+

Profesionistë të çertifikuar

19

Vjet në biznes

19

Vjet rritje nga viti në vit

500+

Klientë të kënaqur

55+

Vende

44

të çertifikuara dhe 30 funksione shtesë më shumë

Ne i ndihmojmë ata të transformojnë biznesin e tyre

Layer 2
Layer 3
Layer 4
Layer 6
Layer 7
logo notosgalleries new
6bb6cce429f5677b70012a23fd093f9989a772e3
sodexo_en_220x83_2
logo-drager1
avendi
tiryaki_logo_small