Shopping online

Përmbledhje

Me 2 304 miliard dollarë amerikanë në shitje për vitin 2017 dhe një parashikim që dyfishohet në 2021   (4 878 miliard sipas Statista), tregtia elektronike është një nga sektorët me rritje më të shpejtë në ekonominë e sotme dinamike. Shitjet në internet pritet të arrijnë në 12.4% të shitjeve totale në SH.B.A. deri në vitin 2020, duke filluar me 6% në vitin 2013. Shitjet në internet ndryshuan mënyrën e blerjes, dhe të gjithë shitësit me pakicë duhet të përqafojnë këtë sfidë dhe ta shndërrojnë atë në një mundësi nëse duan të qëndrojnë ne krye.

Ju keni të implementuar Microsoft Dynamics si pjesë të rrugëtimit tuaj të transformimit dixhital. Shkëlqyeshëm! Tani ju mund të përmirësoni më tej procesin tuaj të shitjes duke krijuar një përvojë të qëndrueshme të blerjeve për klientët tuaj.


Funksionaliteti i nevojshëm për çdo dyqan elektronik

https://www.isystems.al/content/uploads/iSystems-_industry-insurance-brokers.svg

Platformë e besueshme

Përfitoni nga platforma shumë e përshtatshme, me licensë falas nopCommerce. Është me bazë .NET me arkitekturën modulare dhe është i pasur me veçori të cilat janë gati për t’u përdorur. Platforma është shumë e sigurt dhe po përmirësohet vazhdimisht me karakteristika të reja për të përmbushur nevojat në ndryshim të shitësve me pakicë.

https://www.isystems.al/content/uploads/iSystems-_service-support.svg

Tregtia në pajisjet e lëvizshme

Merrni një version mobile të faqes tuaj në internet me një vitrinë bindëse, të pasur me veçori dhe grafikisht të pëlqyeshme, pa kodifikim shtesë. Një dizajn reaktiv që përshtatet me ekranet e desktopit, smartphone-ve dhe tablet-eve vjen gati për t’u përdorur.

https://www.isystems.al/content/uploads/iSystems-svg_industries-fac_mng-fac_mng.svg

Shumë-shitës

Shisni në internet pa inventarë ose dërgesa, pasi platforma eCommerce ju lejon të caktoni produkte tek shitësit. Kështu, ata do të dërgojnë një artikull sa herë që të bëhet një porosi.

https://www.isystems.al/content/uploads/iSystems-svg_industries-fac_mng-own_premises.svg

Shumë-dyqane

Drejtoni dyqane të shumta në internet për marka të ndryshme, produkte, skenarë B2B dhe B2C, dhe menaxhojini ato nga një panel administratori të vetëm. Të gjitha dyqanet tuaja elektronike përdorin një bazë të dhënash të përbashkët, kështu që ju mund të ndani të dhënat e katalogut midis tyre, dhe klientët tuaj mund të identifikohen në të gjitha dyqanet tuaja duke përdorur të njëjtat kredenciale.

https://www.isystems.al/content/uploads/iSystems-_service-upgrade.svg

Karakteristikat e hollësishme të produktit

Krijoni sa më shumë tipare të produktit që ju nevojiten; lërini klientët të krahasojnë artikujt krah për krah; menaxhoni inventarët, magazinat e shumëfishta, dërgesat e pjesshme, porositë në pritje dhe para-porositë; caktoni çmime të ndryshme për klientë ose grupe të ndryshme të klientëve; menaxhoni produktet e shkarkueshme, të përsëritura dhe me qira.

https://www.isystems.al/content/uploads/iSystems-_service-software_impl.svg

Opsione të ndryshme arkëtimi dhe dërgesash

Ofrojini klientëve mundësi të ndryshme gjatë arkëtimit – paketime për dhurata, mesazhe të personalizuara, mbështetje për valuta të ndryshme parash, mënyra të ndryshme pagese. Llogaritni koston e transportit, dërgoni porositë me ofruesit e shërbimeve të pakove ose dërgojini ato në pikat e marrjes; lëshoni fatura.

https://www.isystems.al/content/uploads/retail.svg

Marketing i efektshëm

Punoni me numër karakteristikash, duke synuar rritjen e performancës së motorit të kërkimit të faqes suaj (SEO- Optimizim i Motorit të Kërkimit); prezantoni skema besnikërie që lejojnë klientët të mbledhin pikë çdo herë që shpenzojnë para në dyqanin tuaj; përdorni fuqinë e shitjeve ndër-shitëse, zbritjeve dhe kartave të dhuratave; mbajini klientët të përfshirë duke u dërguar atyre buletinë informues rregullisht.

Integrimi i vazhdueshëm me një klasë botërore ERP

Ekipi ynë ka zhvilluar një Strukturë të Unifikuar të Integrimit që ndihmon dyqanin tuaj në internet të veprojë si një zgjatje natyrale e sistemit tuaj Microsoft Dynamics. Ky funskion shtesë lehtëson administrimin e të dhënave dhe përpunimin e porosive pasi ajo:

  • Publikon në internet artikujt tuaj të inventarit të Microsoft Dynamics së bashku me imazhet, përshkrimin, specifikimet, tiparet, njësitë e masës dhe disponueshmërinë
  • Mban listat e çmimeve standarde, por gjithashtu mund të parashikoj çmimet (specifike për klientin) me porosi, uljet dhe promocionet
  • Shfaq të gjitha kategoritë, nënkategoritë dhe produktet tuaja ose vetëm ato sipas dëshirës suaj
  • Krijon porosi dhe klientë të rinj në Microsoft Dynamics

Përfitimet

Rriteni biznesin tuaj në tregje të ndryshme me një zgjidhje globale – të
ndërtuar për shumë gjuhë, shumë vende, shumë monedha.

Dizajni i modelit dhe personalizime

Përdorni modele të paracaktuara për të filluar më shpejt ose hartoni modelin tuaj për të fuqizuar markën tuaj në internet.

Instalim i thjeshtë dhe mbështetje e besueshme

Zgjidhja jonë e tregtisë elektronike është shumë fleksibël dhe mund të përshtatet për çdo nevojë biznesi. Ju gjithashtu mund të shijoni shërbimet e këshillimit dhe mbështetëse të klasit të parë.

Optimizimi i procesit

Bëjini njerëzit tuaj të punojnë në mënyrë më efikase për të mundësuar porosi më të shpejta në para të gatshme. Kurseni kohë dhe zvogëloni kostot.

Rrugëtim i përmirësuar i klientëve

Përmirësoni rrugëtimin e klientit duke i bërë të mundur atyre të blejnë me ju sipas mënyrës së tyre dhe t’i beni ata të lumtur. Rritni nivelet e kënaqësisë së klientit me shërbime dhe mbështetje të jashtëzakonshme në internet.


Digital marketing services

Zgjerimi i tregtisë tuaj globale me një partner të vetëm

Ju nuk keni nevojë për një mori të ofruesve të shërbimeve për të menaxhuar bazën e të dhënave tuaj operative dhe faqen e internetit të eCommerce, pasi ne ofrojmë gjithçka për ju:

  • Zhvilloni dyqanin tuaj elektronik  (bazuar në nopCommerce)
  • Integrojeni me ERP tuaj ekzistues të Microsoft Dynamics

Kjo është mënyra si ju mund të kurseni kohë, përpjekje dhe para. Për më tepër, problemet nuk do të jenë pengesë në komunikimin midis partnerëve, pasi ju keni një mënyrë për t’i zgjidhur të gjitha.


Ne i ndihmojmë ata të transformojnë biznesin e tyre

dedon-logo
pt_12_vaptech-logo
Logo_PS_RGB_cropped-e1449492127991
multisport
dzi
Hydrostab_logo
tiger-tech-logo